تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: تو رو خدا Delivery report گوشی هاتونوOff کنید!

آخر فروم باز Hamed-Dehghani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض تو رو خدا Delivery report گوشی هاتونوOff کنید!

سلام دوستان ؛ چطورین؟

چند وقت پیش متوجه شدم که sms هایی رو که روی گوشیم دارم؛ با تعداد sms که از طریق برنامه های کامپیوتر- موبایل می بینم تفاوت داره

یعنی مجموع حافظه گوشیم با آنچه که اینجور برنامه ها نشان میدهند متفاوته!

بارها امتحان کردم تا دلیلشو بفهمم. یکی یکی sms از گوشیم می فرستادم (sent) و با برنامه نگاه می کردم ؛

از یه گوشی دیگه به گوشیم sms ارسال میکردم(inbox) ، از کامپیوتر به گوشیم sms ارسال میکردم تو draft و...

هربار با برنامه می دیدم با جمع و تفریق که بایستی،

Inbox messages + Sent messages + Draft messages + Templates =Total massages memory

جور در نمی یومد (* نکته1*).

تا اینکه بالاخره فهمیدم هر sms ارسالي (sent)؛ به اندازه 2 تا sms حافظه گوشی رو میگیره!!

و بارها هم امتحان کردم دیدم بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــلـه

یعنی از اونجا که used memory + free memory = Total memory

وقتی پیامی رو ارسال (Sent) یا دریافت (inbox) می کنید ، بایستی هر sms(مثلاً کمتر از 160 کاراکتر) فقط یکی از حافظه گوشی رو اشغال کنه

(یکی به used memory اضافه شود یکی از free memory کم بشه و همواره تعداد memory massages Total ثابت بماند) .

( یه 139sms کاراکترِِِِي) می رسید تو Inbox؛ یکی بهused memory گوشی اضافه می شد، یکی از free memory گوشی کم می شد؛

یه sms از کامپیوتر میفرستادم تو Draf؛ یکی به used memory اضافه می شد، یکی ازmemory free کم می شد

ولــی

وقتی یه sms از گوشیم می فرستادم (Sent) ، یکی بهused memory گوشی اضافه شد و امــــــــا 2 تا از free memory گوشی کم می شد ،

یعنی یکی هم از حافظه کل گوشیم (memory Total) کم شده بود ؛ به عبارتی هرSent messages دوتا حساب می شد. (* نکته2*)

حالا این سئوال برام پیش اومد که چرا هر sms فرستاده شده (sent) دوتا از حافظه رو اشغال میکنه؟!؟

( تا اینجا رو فهمیدین ؟ امیدوارم توی ریاضی مشکل نداشته باشین )

ده ها بار امتحان کردم و بی پاسخ ماندم ( ادیسون بود که هزاران بار شکست خورد و دست از آزمایش بر نداشت ، عین همون )

sms ازقسمت inbox فرستادم ؛ ازoutbox فرستادم؛ از sent فرستادم ؛ ازdraft فرستادم ؛ sms يک کرکتری فرستادم ، sms کمتر از 160 کاراکتری فرستادم؛

همواره sms فرستاده شده 2تا از free memory کم می کرد (یکی به used memory اضافه شده و یکی از کل حافظه گوشی هم کم می شد

( به عبارتي کلاً 2 تا )

تا جایی که حافظه sms گوشی من که 200 تاست به جایی رسید که با 35تا Inbox و 50 تا Sent پرشده بود .

چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــرا؟!؟!

تا اینکه فهمیدم موضوع از Delivery report آب میخوره (یعنی هزارویکومین باری که امتحان کردم)

وقتی گزارش ارسال (Delivery report) پیام ها رو غیر فعال می کنم (که در طول مراحل بالا همیشه فعال بوده)

هر sms که می فرستام هم فقط یکی از حافظه free گوشی رو اشغال میکنه و تمام.

تا اینجا رو داشته باشین

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

* نکته1*در اینجا لازم میدونم خدمت کسانی که اطلاع ندارن عرض کنم :
    ( هر sms رو اگه توی Saved messages ذخیره کنین فضای SIM card memory رو اشغال میکنه واگه sms رو توی Templates ذخیره کنین از Phone memory فضا میگیره.)

*نکته2* (لازم به ذکره که حجم sms هرچه که باشه ، وقتی Delivery report فعال باشه دو برابر فضا اشغال میکنه یعنی اگه شما یه sms بیش از 640 کاراکتری بفرستین که معادل 4تا sms هست ؛ به اندازه 8تا sms حافظه گوشیتون رو میگیره).

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض

با اینکه قصد من از این نوشته اصلاً در مورد هزینه Delivery report نبود ، اگه دوست داشتین ادامه مطلب رو بخونین.

بارها در جاهای مختلف درباره گزارش ارسال (Delivery report) بحث شده ؛ که این گزارش ارسال هزینه داره یا خیر ؟

شاید می دونیند از 1-2 سال پیش به گفته مسئولان مخابرات گزارش ارسال رایگان شده و سند اون خود دفترچه مشترکین همراه ست که نوشته گزارش ارسال رایگان می باشد.

ولی به نظر من باید سر دروغ یا راستگو بودن اونا بحث بشه؛ ( سر بهشت و جهنم )

پس اگه ایمان دارین که اونا بلد نیستند دروغ بگن.

پس گزارش ارسال هزینه نداره یا لااقل هزینه جداگانه ای نداره.

من اینجا از نوشته یه دوست خوب به نام borteh استفاده میکنم که توضیحات فنی و به نظر دقیقی دادن :

"سرویسDelivery همیشه وجود داره و وقتی شما SMS می فرستید ،Delivery آن به شما ارجاع داده میشه ! اگه وضعیت رسیوDelivery تو گوشی شما روشن باشه که گوشی اونو دریافت می کنه و نشون میده (تقریبا" میشه گفت یه Flag هست).اگه خاموش باشه هم که گوشی از پیامDelivery صرف نظر می کنه ! نکته اینکه چه رسیوDelivery روشن باشه چه خاموش،Delivery پیام ارسالی شما،براتون ارجاع میشه !هیچ هزینه ای هم نداره ! چون یهFlag یک بیتی نرم افزاری محسوب میشه و دوحالت داره : 0 یعنی Fail شد و 1 یعنی Deliver شد ! ... وقتی گوشی شما وضعیت Pending رو نشون میده یعنی هیچ Flag نیومده و SMS هنوز تو Service Centre هستش و قراره فرستادهشه ! بعد اینکه از مرکز خارج شد وضعیت مشخص میشه ! "

آدم پیش خودش میگه پس الان در حق مشترکین لطف نمی کنن تا اون وقتی که هزینه می گرفتن ، داشتن بی انصافی میکردن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kav3h's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چه موضوع جالبی ...

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض

نتیجه اخلاقی از این داستان اینکه

1-اگه گزارش ارسال هزینه هم نداشته باشه ؛ فضای حافظه گوشی تونو که میگیره ؛ پس بسته به میلتون می تونید غیر فعالش کنید.

2-خدایی چون کل اینترنت رو زیر و رو کنید همچین مقاله ای پیدا نمی کنید ( فارسی و لاتین با هم نوشتن که خیلی کارسختیه )،

پس اول رو گوشی خودتون امتحان کنید و بعد در مورد درستی مطلب بالا نظر بدید.

به هر حال 4 حالت بیشتر نداره

یا کل شبکه مخابراتی جهان این چنینه؟
    یا شبکه مخابراتی ایران اینجوریه؟
    یا فقط گوشی های Sony Ericsson اینجورین؟

یا فقط گوشی منو، کامپیوتر منو و فقط خط من اینجوریه؟

حـــــرفـه ای MOHAMMAD_SAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    شاید در مورد گوشی هایی که حافظه کم داشته باشه
    این موضوع درست باشه ولی برای گوشی که 1 یا 2 گیگ
    حافظه داره احتیاجی نیست قابلیتی به این مهمی رو غیر فعال کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض

نازنین اصلا موضوع سر مقدار حافظه نیست

بحث سر اين نيست که دو برابر حجم حافظه رو میگیره نه یه دونه بیشتر(هرچند همین هم مقدار ناچیزيه )

بحث من سر چــــــــرای اونه ,شما اینو می دونستین مگه؟؟؟

" همه مي دانستند سيب به زمين مي افتد اما اين نيوتن بود که پرسيد چـــــــــــــــــــرا؟!؟ "

همون چرایی که من اون بالا پرسیدم. "حامد نیوتن"

پس خواهشن از اصل موضوع منحرف نشین. [/RIGHT]

Banned M O H S E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض

من با این که یک بار کامل مقاله شما رو خوندم ولی از چیزی سر در نیاوردم..

آخر فروم باز bidastar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    2,696

پيش فرض

در مورد هزینه ی report sms مطمئن باشید که رایگانه
    اما در مورد مشکل حجم گوشی و رم می تونین اس ام اس های ذخیره شده چه تو inbox چه تو sent و...رو بریزید تو کامپیوتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه bimo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما از كجا مطمئني كه كاملاً رايگانه؟؟؟ من كه اعتماد نمي كنم!

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض

من با این که یک بار کامل مقاله شما رو خوندم ولی از چیزی سر در نیاوردم..

همونطور که در بالا گفتم یه مثال هم عددی می زنم اميدوارم ....

مثلاً حافظه sms گوشیتون 600 تاست ، وقتی Delivery report فعال باشه اگه شما 100 تا sms

( بیش از 480 کاراکتری بفرستین یا sms تصویری که هر sms معادل 3 تا sms هست) حافظه گوشیتون پر خواهد شد

چون در این حالت هر sms که گزارش ارسال هم باهاشه به اندازه 6 تا sms حافظه گوشیتون رو میگیره ( 600 = 6x100)

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •