تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: كنترل كامپيوتر از طريق ريموت كنترل بلوتوث

اگه نباشه جاش خالی می مونه micropersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض كنترل كامپيوتر از طريق ريموت كنترل بلوتوث

من براي اتصال bluetooth كامپيوتر به گوشي z530 sonyericson از bluetooth adapter مدل microsim استفاده كردم.
    بعد از نصب آداپتر و نرم افزارش تا حالا فقط تونستم از سيستم اتقال و دريافت فايل اون استفاده كنم .

همون طور كه ميدونيد گوشي ها داراي يك برنامه ريموت كنترل بلوتوث هم هستند براي كنترل كامپيوتر و دسكتاپ و برنامه هاي مولتي مديا حتي ولي من نتونستم تا حالا از اين امكان استفاده كنم .
    چون در هر صورت اين برنامه بعد از سرچ ميگه هيچ دستگاه بلوتوثي را پيدا نكرده در حالي كه در قسمت my divise كامپيوتر را شناخته!
    اگه شما تا به حال در استفاده از ريموت كنترل خود گوشي يا برنامه هاي مخصوص اين كار موفق بوديد لطفن بگيد كه دقيقن چيكار بايد بكنم و يا كدوم برنامه مخصوص اين كار هست كه خوب كار ميكنه يا مشكل من كجاست ؟

همچنين كلن با بلوتوث تال چه اندازه ميشه با كامپيوتر ارتباط داشت ؟ ميشه از اينترنت استفاده كرد يا گوشي هاي جاوا را با كامپيوتر شبكه كرد يا نه ؟ شما تا چه اندازه تونستيد از امكانات بلوتوث استفاده كنيد ؟

لطفن تجربه هاتونو اينجا بگيد

لحظه هاتون خوش

آخر فروم باز mohammad_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اگر بشه شما فقط میتونید به عنوان موس از گوشیتون استفاده کنید اونم نه در سونس اریکسون بلکه در نوکیا سری 60
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اگر بشه شما فقط میتونید به عنوان موس از گوشیتون استفاده کنید اونم نه در سونس اریکسون بلکه در نوکیا سری 60
    موفق باشید
    گوشيهاي اريكسون اين امكانو دارن حتي در خود گوشي هم قسمتي به عنوان ريموت كنترل وجود داره و برنامهاشم تو نت هست ولي من نتونستم تا حالا ازش استفاده كنم . فقط هم به عنوان موس نيست بلكه براي كنترل جت آديو و خيلي كارهاي ديگه هم استفاده ميشه ! عجيبه اطلاع نداشتيد

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

روی سونی این امکان وجود داره من هم امتحان کردم میشه موس رو کنترل کرد

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

روی سونی این امکان وجود داره من هم امتحان کردم میشه موس رو کنترل کرد
    با چه برنامه اي امتحان كرديد . ميشه توضيح بدي

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

با چه برنامه اي امتحان كرديد . ميشه توضيح بدي

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزيز جان شما فقط بگو اين بلوتوث ميكروسيمت رو چه جوري نصب كردي تا بعد ببينم ميتونيم اين كار رو بكنم با نه. تا حالا تو 500 تا تاپيك درخواست دادم بهم بگن ولي كسي جوابم رو نداده . بعد ميگن چرا تاپيك تكراري ميزني.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

عزيز جان شما فقط بگو اين بلوتوث ميكروسيمت رو چه جوري نصب كردي تا بعد ببينم ميتونيم اين كار رو بكنم با نه. تا حالا تو 500 تا تاپيك درخواست دادم بهم بگن ولي كسي جوابم رو نداده . بعد ميگن چرا تاپيك تكراري ميزني.
    خودم جوابتو ميدم عزيز.
    اول پورت USB مادربوردتو از سيديش قشنگ نصب ميكني بعد ميكرو را وصل ميكني و سي دي اونو اجرا ميكني بعد خودش نصب ميشه بعد اگه كار نكرد ميري ديوايس منيجرت قسمت network adaptor و يه آداپتور جديد برا بلوتوث به نام Bluetooth PAN Network Adapter از شركت IVT Corporation از سيديت نصب ميكني بعد دوباره سيستمو را ميندازي . مشكلتو بگو اگه كار نكرد !

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

یه تاپیک در این مورد در انجمن سونی اریکسون زدم کمکتون می کنه حتمن مشکلتون حل میشه

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودم جوابتو ميدم عزيز.
    اول پورت USB مادربوردتو از سيديش قشنگ نصب ميكني بعد ميكرو را وصل ميكني و سي دي اونو اجرا ميكني بعد خودش نصب ميشه بعد اگه كار نكرد ميري ديوايس منيجرت قسمت network adaptor و يه آداپتور جديد برا بلوتوث به نام Bluetooth PAN Network Adapter از شركت IVT Corporation از سيديت نصب ميكني بعد دوباره سيستمو را ميندازي . مشكلتو بگو اگه كار نكرد !
    Micropersian جان ممنون كه جوابم رو دادي. خيلي شرمندم كردي. خوب همه اين كارائي كه گفتي رو كردم. ولي عكس زير رو نگاه كن. اميدوارم با ديدن اين عكس بتوني مشكلم رو حل كني.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •