تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: یه نرم افزار گرافیکی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض یه نرم افزار گرافیکی

سلام
    یه نرم افزار گرافیکیه خفن واسه طراحی کاتالوگ میخوام که توش امکان تایپ فارسی هم باشه . Publisher و indesgin هم نباشه .

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینیکه دادی واسه کاتلوگهای اینترنتی هست . من یه چیزی میخوام که باهاش بشه یه چیزی شبیه دفترچه مادربورد طراحی کرد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض Corel Draw

نمي دونم چرا از Indesign بريدين. به هر صورت با Corel Draw هم مي تونين صفحه آرايي كنين و مجله، كتاب، كاتالوگ و از اين جور چيزا ببندين. قابليتهاي خوبي داره و از امكانات فارسي ويندوز و فونتهايي كه تو پوشه فونت ويندوز مي ريزين بدون هيچ مشكلي استفاده مي كنه. فقط بايد ابتدا تنظيمات زبان را در بخش language نرم افزار به صورت مناسب انتخاب كنين. محيط هم كه وكتوره.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

راستشو بخواهین من خودم با هیچ کودوم از اینا آشنایی نئارم . فقط چون بچه های واحد فنی ازم خواستن من هم گفتم شاید کسی بتونه اینجا کمکم کنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خوب بايد ديد بچه هاي بخش فني شما با هر نرم افزاري راحت كنار ميان...؟ شايد من بگم Quark Express يا Freehand يا ...
    اينا هر كدوم كارايي خاص خودشون را دارن و در بين فعالان عرصه صفحه آرايي هر كس يكي از اينا رو ترجيح مي ده و استفاده مي كنه.
    من شخصاً با PageMaker، Indesign، Freehand، Corel Draw و ... هم در محيط ويندوز و هم در محيط مكينتاش كار كردم و هر كدوم از اينها رو به دليلي بر بقيه ترجيح مي دم.
    اما وقتي پاي فارسي نويسي وسط مي ياد و صحبت از استفاده از فونتهاي فارسي ويندوز و فارسي ساز خود ويندوز مي شه، طبيعتاً گزينه هاي پيش روي شما نسخه هايي از PageMaker و Indesign هستند كه از زبان خاورميانه اي(ME) و از جمله فارسي پشتيباني مي كنند و يا Corel Draw كه اون هم بي هيچ مشكلي از فارسي پشتيباني مي كند و با استفاده از فارسي ساز ويندوز مي تونين مطالب فارسي را در اين محيطها فراخواني و پردازش كنين.

در آغاز فعالیت RED_DEVIL_1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نرم افزار InDesign امكانات خوبي داره اما تايپ فارسي توش مشكل داره يعني براي وارد كردن اعداد بايد دائماً بري و تايپ عدد رو فارسي كني و اين زمان زيادي مي بره. در ضمن وارد كردن Symbol خيلي سخته.
    براي كسي كه مي خواد يه كاتالوگ فني درست كنه واقعا دردسر داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •