Ghost Recon Advanced Warfither 2 قراره تا بهار 86 بیاد !!. Red Storm سازنده این سری بازیها داره روش کار میکنه تا بتونن سر موقع بازی رو عرضه کنن. کمتر کسی وجود داره که هنوز توی کف قسمت اولش نباشه(من که هنوز نتونستم تمومش کنم) .سازنده ها میگن دیگه اون اشکالات هوش مصنوعی وجود نداره وهمه چیز برای یه نبرد سنگین و پیچیده آماده است. گرافیکش رو که هنوز از یاد نبردید، حالا اگه این یکی رو ببینید چی میگید .یادمه اون اولا که گرفته بودمش ،مرحله های اولیش بودکه یه بار جفت مخزن بنزین بودم و اشتباهی بهش شلیک کردم، آقا چشمم درومد از بس نورش خیره کننده بود تازه بعدش سیستم بیخیال بازی شد اومد بیرون.تازه دستم اومد که چه بازیه.... .وحالا قسمت دوم :
این یکی خیلی طبیعی تر از اون قبلیه .جرات داری آنتی لایزینگ رو فعال کن !!! بدجوری طبیعی درومده. چهره ها ،اسلحه ها ،تانک ها و بافت ها همه نسل بعدی واقعی هستن.از همه قشنگ تر جالب تر جلوه های نور خیره کننده بازی هستن که دیگه شورش رو درآوردن ! انفجار همه همراه با موج و فیزیک خارق العاده که توی هیچ بازیه دیگه ای ندیدید.حرکات شخصیت ها و دشمن ها طبیعی تر شده(گرچه انیمیشن های قبلی هم خوب بودن). افکت های صوتی بازی که هنوز توی گوشمه ،صدای شلیک و انفجار و پوکه هایی که روی زمین میریختن یا گلوله هایی که به دیوار سیمانی اثابت میکردن(وای هوس کردم دوباره برم بازیش کنم ).دیگه من از گرافیکش نمیگم خودتون عکس هارو ببینید تا حدودی دستتون میاد...
داستان بازی همچنان توی مکزیکه ولی اینبار در سال 2014 .نسخه اول این بازی جایزه های زیادی گرفت حالا نوبت این یکی که ببینیم چیکار میکنه ... . این بازی قراره توسط UBISOFT دارنده امتیاز و نام تجاری این عنوان بر روی PSP ، PS3 ، X360 و PCهای شجاع ! عرضه بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک اختصاصی این بازی خواهد بود ،بنابراین هر چی عکس و دمو و اطلاعات جدید داشتید بریزید این اینجا