تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 15 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 143

نام تاپيک: Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Ghost Recon Advanced Warfither 2 قراره تا بهار 86 بیاد !!. Red Storm سازنده این سری بازیها داره روش کار میکنه تا بتونن سر موقع بازی رو عرضه کنن. کمتر کسی وجود داره که هنوز توی کف قسمت اولش نباشه(من که هنوز نتونستم تمومش کنم) .سازنده ها میگن دیگه اون اشکالات هوش مصنوعی وجود نداره وهمه چیز برای یه نبرد سنگین و پیچیده آماده است. گرافیکش رو که هنوز از یاد نبردید، حالا اگه این یکی رو ببینید چی میگید .یادمه اون اولا که گرفته بودمش ،مرحله های اولیش بودکه یه بار جفت مخزن بنزین بودم و اشتباهی بهش شلیک کردم، آقا چشمم درومد از بس نورش خیره کننده بود تازه بعدش سیستم بیخیال بازی شد اومد بیرون.تازه دستم اومد که چه بازیه.... .وحالا قسمت دوم :
    این یکی خیلی طبیعی تر از اون قبلیه .جرات داری آنتی لایزینگ رو فعال کن !!! بدجوری طبیعی درومده. چهره ها ،اسلحه ها ،تانک ها و بافت ها همه نسل بعدی واقعی هستن.از همه قشنگ تر جالب تر جلوه های نور خیره کننده بازی هستن که دیگه شورش رو درآوردن ! انفجار همه همراه با موج و فیزیک خارق العاده که توی هیچ بازیه دیگه ای ندیدید.حرکات شخصیت ها و دشمن ها طبیعی تر شده(گرچه انیمیشن های قبلی هم خوب بودن). افکت های صوتی بازی که هنوز توی گوشمه ،صدای شلیک و انفجار و پوکه هایی که روی زمین میریختن یا گلوله هایی که به دیوار سیمانی اثابت میکردن(وای هوس کردم دوباره برم بازیش کنم ).دیگه من از گرافیکش نمیگم خودتون عکس هارو ببینید تا حدودی دستتون میاد...
    داستان بازی همچنان توی مکزیکه ولی اینبار در سال 2014 .نسخه اول این بازی جایزه های زیادی گرفت حالا نوبت این یکی که ببینیم چیکار میکنه ... . این بازی قراره توسط UBISOFT دارنده امتیاز و نام تجاری این عنوان بر روی PSP ، PS3 ، X360 و PCهای شجاع ! عرضه بشه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این تاپیک اختصاصی این بازی خواهد بود ،بنابراین هر چی عکس و دمو و اطلاعات جدید داشتید بریزید این اینجا
    Last edited by Sam Fisher 11; 12-01-2007 at 13:11.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یکی به من بگه اگه بخواد برای psp منتشر بشه آیا همین بازی هستش با همین گرافیک نسل بعد یا فقط اسمش روش هستش .؟؟؟؟
    اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

یکی به من بگه اگه بخواد برای psp منتشر بشه آیا همین بازی هستش با همین گرافیک نسل بعد یا فقط اسمش روش هستش .؟؟؟؟
    اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه
    نه عزی جان مسلم که گرافیکش خیلی پایین تر خواهد بود. ببین قدرت PSP در حد PS2 .

پروفشنال Atman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

وقتی تیزرو دیدم کف کردم عین نسخه قبلیش باحال بود!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان اين بازي براي P30 مياد ؟
    SimsEvil اگه ميشه منبع رو بگو .
    خدا رحم كنه به سيستمي كه نياز داره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه HELLBOY_HP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت تاریکی شب زیر دریای سکوت

پيش فرض

oooooooooooooo دیوونه کنندست

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13

دوستان اين بازي براي P30 مياد ؟
    SimsEvil اگه ميشه منبع رو بگو .
    خدا رحم كنه به سيستمي كه نياز داره !
    بله این بازی همزمان برای PC و X360 در تاریخ March 6, 2007 منتشر میشه ولی خب زودتر از اینها دست ما میرسه
    نسخه PSP هم در تاریخ March 20, 200 ولی نسخه PS3 میره تا بعد عید یعنی سه ماهه دوم سال 2007.

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

بايد منتظر يک شاهکار ديگر باشيم

راستي موتور گرافيکي بازي تغيير نکرده يعني همان سيستم قبلي ساپرت مي کنه

داره خودمونی میشه asb_shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

عجب عكسهاي با حالي
    سيستم چند مي خواهد؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اگر برای pc بیاد باید 1024 مگابایت رم داشته باشیم
    من که میرم همین امشب سیستم رو توپ کنم

صفحه 1 از 15 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •