تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: VeriTest، قدرتمندترین نرم افزارهای امنیتی جهان را مقایسه كرد

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض VeriTest، قدرتمندترین نرم افزارهای امنیتی جهان را مقایسه كرد

اخیراً VeriTest، یكی ازمشهورترین بررسی كنندگان كیفی محصولات IT، با انجام یك مقایسه تحلیلی میان جدیدترین نرم افزارهای امنیتی جهان، محصول برگزیده خود را معرفی نمود.

در این مقایسه جامع كه بین محصولات زیر انجام شده است، نرم افزار Panda Internet Security 2007 عنوان سریعترین و كاربردی ترین محصول امنیتی را از گروه VeriTest دریافت كرد:

MCAFEE Internet Security Suite 2007
    NORTON Internet Security 2007
    PANDA Internet Security 2007
    KASPERSKY Internet Security 2007
    TREND MICRO PC-cillin Internet Security 2007

ارزیابی های انجام شده توسط VeriTest، دو روش كلی را در بر گرفته است:

- بار منفی ایجاد شده توسط هر كدام از برنامه های فوق بر روی سیستم
    - و زمان مورد نیاز هركدام از آنها، برای اسكن كردن یك گیگا بایت اطلاعات بر روی هارد دیسك

در این ارزیابی ها، سرعت و عملكرد یك رایانه بدون نصب هیچ گونه برنامه امنیتی، به عنوان مقادیر معیار در نظر گرفته شد و كارشناسان VeriTest شرایط و ملزومات این رایانه را تا حد امكان به شرایط و ملزومات یك رایانه شخصی مورد استفاده توسط كاربران معمولی، نزدیك كردند.

پس از انجام سیزده آزمایش جداگانه، نرم افزار Panda Internet Security 2007 موفق شد با كسب 85 امتیاز عنوان نرم افزار برگزیده VeriTest را بدست آورد.

در یكی از مهمترین ارزیابی ها با هدف تعیین سرعت اسكن برنامه های آنتی ویروس، شرایط پیچیده اما یكسانی برای عملكرد این برنامه ها در نظر گرفته شد كه در نهایت، محصول جدید شركت پاندا توانست یك گیگابایت اطلاعات را با ردیابی ویروس ها و كدهای مخرب موجود در آن، در عرض 1 دقیقه و 4 ثانیه اسكن كند، درحالیكه نزدیكترین رقیب آن یعنی محصول شركت Trend Micro همین عملكرد را در 1 دقیقه و 26 ثانیه به انجام رساند.

برای مطالعه گزارش كامل VeriTest، در خصوص این مقایسه تحلیلی، به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایید.

winbeta.net

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

آخه از كي تاحالا نورتون قوي شده به نظر من كه همش تبليغ هست

آخر فروم باز zonealarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

مگه هر آنتی ویروسی که سریعتر باشه بهترینه؟

پس کیفیت کجا رفت؟

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

- بار منفی ایجاد شده توسط هر كدام از برنامه های فوق بر روی سیستم
    - و زمان مورد نیاز هركدام از آنها، برای اسكن كردن یك گیگا بایت اطلاعات بر روی هارد دیسك

این گزینش بر اساس فقط دو عامل بالا فکر نکنم کافی باشه... بیشتر فکر کنم برای 1 کاربر این مهم باشه برنامه امنیتی که استفاده می کنه... با درصد بالایی در برابر حملات و ویروس ها مقابله کنه .. به شخصه برای من مهم نیست که scan کردن سیستمم چقدر طول بکشه ... چون تفاوت زیاد فاحشی هم که ندارن ... فکر می کنم معیار های خوبی رو برای رده بندی انتخاب نکردن...

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

سلام...

ممنون 'POP' جان برای مطالب جالب...

Panda Internet Security 2007 هم خودش رو مطرح کرد... یعنی کسپر از پاندا هم بدتره؟ جالبست...!

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    ايــــــــران-ماهشهر

پيش فرض

تبليغه ، فقط كاسپرسكي

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

MCAFEE Internet Security Suite 2007

خبر توپي بود مرسي POP جان ...

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

من با پاندا کار کردم.
    خیلی خوب عمل میکنه.
    ولی اون مشکل قدیمی رو هنوزم داره.((گرفتن سرعت سیستم))حتما همین باعث شده سرعت اسکنش بره بالا.
    انقدر به این نورتون بدبخت گیر ندید. به خدا نسخه 2007 خیی بهتر و سریعتر شده ولی چون ما کرکشو نداریم و ازش استفاده نکردیم فکر میکنیم مثل سابق بده.
    من دارم رو آنتی ویروسهای مختلف تحقیق میکنم و نتیجه شو بعدها بهتون میگم.
    البته من دارم فقط روی عملکردها تحقیق میکنم و به سرعت کاری ندارم.

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

من 3 ساله دارم از NOD استفاده می کنم
    به نظر من بهترینه

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

انقدر به این نورتون بدبخت گیر ندید. به خدا نسخه 2007 خیی بهتر و سریعتر شده ولی چون ما کرکشو نداریم و ازش استفاده نکردیم فکر میکنیم مثل سابق بده.
    منم با اين نظر دوستمون كاملا موافقم.من اصلا بعضيها ديدم مثلا سال 2004 از اين انتي ويروس استفاده ميكرده بعد ديگه هم نكرده بعد مياد با نسخه هاي امروزي انتي ويروسهاي ديگه مقايسه ميكنه.بعد مياد نظر هم ميده كه خيلي سرعت ميگيره و از اين نظرهاي بيخود.هر چيزي بايد در شرايط يكسان مقايسه بشه نه مثلا شما نسخه 2006 رو با نسخه 2007 يك شركت ديگه مقايسه كنيد.نورتون درسته يكمي سرعت ميگيره (البته بجز 2007) ولي اگر سيستم قدرتمندي داشته باشيد محسوس نيست.اين در شرايطيه كه باز هم توي تستهاي اشغال حافظه كه ارائه ميشه ميبينيد كه نورتون از خيلي از انتي ويروسهائي كه ادعا ميكنيد كم سرعت ميگيره حافظه كمتري ميگيره.يعني دركل ميخوام بگم كه خيليها سليقه اي مقايسه ميكنند و يا در شرايطي يكسان مقايسه نميكنند.نورتون خوب بود اين نسخه 2007 هم كه ديگه بهتر تر هم شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •