می شه با اپرا صفحت وب رو با عکساش ذخیره کرد بطوری که اهمه چی به صورت یک فایل ذخیره بشه مثل اینتر نت اکسپلورر ممنون
مافيا : كل محتوا نامه كه نبايد موضوع شما باشه دوست خوبم
می شه با اپرا صفحت وب رو با عکساش ذخیره کرد بطوری که اهمه چی به صورت یک فایل ذخیره بشه مثل اینتر نت اکسپلورر ممنون
مافيا : كل محتوا نامه كه نبايد موضوع شما باشه دوست خوبم
ميشه
فقط بايد تو صفحه مورد نظر از منوي فايل گزينه
Save Withe Image As
رو انتخاب كني و فايل رو ذخيره كني
در نسخه بتاي اپرا 8 هم يه اشكالي وجود داره كه بايد پس از انتخاب گزينه
Save As
در جلوي قسمت Save As Type
گزينه Save Withe Image Asرو انتخاب كني
اميدوارم تونسته باشم مشكلتو حل كرده باشم
دوست عزيزم سلام. اين جوابي كه شما دادي مدنظر فرزاد جان نبوده. ايشون مي خواهند فقط به صورت يك فايل ذخيره بشه كه تا اونجايي كه من اطلاع دارم با اپرا چنين كاري امكان نداره.
البته همونطور که می دونید اینترنت اکسپلورر هم این کارو نمی کنه (شایدم می کنه و من نمی دونم )
ie هم همه عکسهارو توی یه پوشه نگه می داره
اپرا این کارو نمی کنه و عکسهارو همونجایی که صفحه رو سیو کردید میاره
آرمين جان IE اين كار رو مي كنه. كافيه هنگام ذخيره شما گزينه save web archive , single file (*.mht) رو انتخاب كني.
از پاسخ ها تون ممنونم
قربون آدم با جنبهآوووووووووووو![]()
![]()
راستي آقا مهدي اين چيزي كه شما گفتي رو من پيدا نكردم ميشه بگيد واسه كدوم ورژن IE ه ؟؟؟
مرسي و موفق باشيد![]()
![]()
![]()
با سلام فرزاد جان من یه مدت دنبال این کار بودم ولی به جایی نرسید یعنی می شه گفت که اپرا در اینجا از IE کم میاره و الحق این امکان IE یه امتیازه براش من خودم که بخام صفحاتی رو برا همیشه ذخیره کنم مجبورم از IE استفاده کنم شمام بی خیال اپرا در این قسمت بایس بشی تا ورژن های بعدی بلکه اضاف بشه مرسی می بخشین
آرش جان وقتی تویه صفحه مورد نظرت هستی در منویه فایل روی save as رویه save as a single page کلیک کن !تا اونجایی که من میدونم رویه همه ورژن ها هستش IE کلیک کن بعدش هم در قسمت save as
:arrow:
در مورد اپرا هم بگم که در منویه فایل رویه save as کلیک کن و بعد به HTML file with images کلیک کنی مشکلت حله !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)