نظرتان در باره سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و pmt هايي كه به فروش مي رساند چيست؟
نظرتان در باره My7Diamonds چيه؟
نظرتان در باره سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و pmt هايي كه به فروش مي رساند چيست؟
نظرتان در باره My7Diamonds چيه؟
سلام مجيد جان
من اشکان هستم و خودم يه pmt cardخريدم
خيلی هم راضی هستم هم سود خوبی داره و هم کارايی بالايی داره
سودش تقريباً 3 برابر گلد quest هست
از نظره قانونی هم که طرف قرارداد با بانک صادرات و ملّی هست
اگه اطلاعات بيشتر خواستی يا خواستی عضو بشی ميتونی به من ميل بزنی
ashkanth جان
اگر ممكنه همينجا واسه همه توضيح بده
بالاخره ما نفهميديم اين كارا قانونيه يا نه --- اين مگه مثل همون گلد كوييست و ..... نيست ؟؟؟
اشكان جان اگه ميشه همينجا توضيح بده :arrow:
موفق باشيد![]()
![]()
نه اين كار قانوني نيست
بانك مركزي اعلام كرده كه غير قانونه هست و برخورد ميكنن !![]()
تي وي مي گفت يه سري كتاب كه تو جلسه هاي مخفي و خصوصي اين شركت ها تدريس ميشه خيلي تو بورس قرار گرفته
به قول خبرنگار از در بيرون كردن از پنجره اومدن![]()
سلام دوستان
ببخشيد دير جوابتونو ميدم
در مورد ebl بايد به شما ارز کنم که اولاً شرکته ebl کاملاً قانونيه
و طرف قرارداد با بانک صادرات و ملی هست و فقط همينو بگم که پای فيشه دريافتی ازebl نوشته دريافت حقوق
و حتّی در انتخابات رياست جمهوری دفاتر شرکت ebl حوضهٔ انتخاباتی بودند
در مورد نحوه سود دهی فقط اينو بگم که با سرمايه اوليه حدوده 180000 تومان و در صورت کارکرد ضعيف بعد از يک ماه سرمايه اوليه تون بر ميگرده
يکی از دوستان صميمي من با پول دريافتی در عرضه 6 ماه يه زانتيا خريده!!!!!
هدود 19 ميليون دريافتی جالبتر اينکه فقط 22 سالشه!!!!
اگر اطلاعات بيشتری خواستيد ميتونيد به من ميل بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر ميرسه كه جالب باشه :shock:
نكنيد اين كارو !
ارز از كشور خارج ميشه ! يه حساب كتاب كنيد خودتون
ارزي كه خارج ميشه ( توسط خودتون و زير شاخه ها ) بيشتر از پولي هست كه اسمش رو ميذارن سود :?
بانك مركزي اعلام كرده غير قانوني هست ! كي گفته با بانك هاي ايراني قرار داد داره ؟؟ اونا گفتن ؟؟ دليل نميشه كه اونها ادعا ميكنن ما باور كنيم :roll:
تا اونجا كه من مطلع هستم بانك مركزي گفته غير قانوني هست و برخورد ميكنن !
البته اينجا يه نكته هم هست كه بايد بگم . من خودم از اين شركت اطلاعي ندارم ولي كلي مي گم . شركت هايي مثل گلدكوءست در ايران غير قانوني اعلام شده ولي اين به اين معنا نيست كه هركي عضو شد در توش يا يه كسي مي خواست كسي رو عضو كنه جرمي مرتكب شده و ممكنه به زندان هم بيفته . بلكه ايران اينو مي گه كه اين كار غير قانوني يه از نظر ما و اگه كسي در اين كار سرش كلاه رفت نبايد بياد پيش ما شكايت كنه . البته اين جور كار ها اگه وقت تون رو خوب بزارين رو پول خوبي هم در ميارين . من خودم كساني رو ديدم كه از اين راه واقعا پولدار شدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)