لطف کنید برای بقیه آموزش کامل بگزارید
ولی اینکه فایلو کجا بریم دانلود کنیم اینه رو همه میدونن
آموزش پیغام خطا ها و طرز استفاده از برنامه آن را بگویید !!!
متشکرم ><><>
لطف کنید برای بقیه آموزش کامل بگزارید
ولی اینکه فایلو کجا بریم دانلود کنیم اینه رو همه میدونن
آموزش پیغام خطا ها و طرز استفاده از برنامه آن را بگویید !!!
متشکرم ><><>
سلام
این روشی که من می ذارم مخصوص این مدل از گوشی هاست :
E50 , E60 , E61 , E70 , N70 , N71 , N72 , N73 , N80 , N91 , N92 , N93 , 3250 , 5200 , 5300 , 6085 , 6125 , 6126 , 6136 , 6151 , 6234 , 6270 , 6630 , 6680 , 6681 , 6682 , 7370 , 7390
اول به آدرس زیر برید و نرم افزار Nokia Software Updater مخصوص گوشی خودتون رو دانلود کنید حدود 15 - 20 MB حجم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از انجام عملیات Upgrade موارد زیر را انجام دهید :
1 - اول از همه بگم که باید سرعت اینترنتون خوب باشه و همچنین از عدم دیسکانکت شدنش مطمئن بشید( بهتر ADSL باشه ) چون حجم فایلی که دانلود می کنه زیاده ( این برای N73 68 MB بود ) و اگه وسط کار دیسکانکت بشین هم هر چی تا اونچا دانلود کرده بودید می پره هم ممکنه به گوشی آسیب برسه
2 - با Upgrade کردن گوشی اطلاعات شخصی ( مثل شماره تلفن ها , عکس ها و مسیج ها توی حافظه داخلی گوشی از بین میره برای جلوگیری ازین کار می تونید به طریق زیر اطلاعات رو به حافظه خارجی ( Memory Card ) انتقال بدید :
Tools > Memory > Option > Backup phone mem
حالا برای برگردوندن اطلاعات بعد از Upgrade به حافظه گوشی :
Tools > Memory > Option > Restore from card
3 - قبل از شروع به کار گوشی رو حتما کامل شارژ کنید و پروفایل گوشی باید در حالت General باشه
4 - گوشی رو از طریق کابل USB به کامپوتر وصل کنید ( البته برای اینکه کامپیوتر گوشی شما رو بشناسه باید قبلا PC Suite رو که همراه گوشی هست نصب کنید )
حالا در حالی که به اینترنت وصل هستید نرم افزار Nokia Software Updater رو اجرا کنید این نرم افزار گوشی شما رو شناسایی کرده و مراحل دانلود و Upgrade رو براتون انجام میده
موفق باشید![]()
Last edited by siavash_Skh; 15-01-2007 at 13:21. دليل: 6131 از لیست حذف شد به دلیل پست شماره 34 و 35
سلام
دوست عزيز
ممنون اطلاعات كاملي بود
اما يه سوال
اگه بعد از اين كار گوشي اذيت كرد ميشه دوباره به حالت قبل از ارتقا برش گردوند؟
ممنون
راستش رو بخوای نمی دونم می شه این کار رو کرد یا نه![]()
ولی ازین طرق که گفتم نمیشه برگشت
فقط فکر کنم می تونی از سایت های دیگه فریم ور قبلی رو دانلود کنی و بعد با یک نرم افزار دیگه ( یا شاید هم با Box) بتونی اون رو به حالت قبل در بیاری خودم هم نفهمیدم چی گفتم![]()
![]()
از دوستان دیگه اگه کسی این رو بلده که چطور میشه برشگردوند به حالت اول دریغ نفرمایند و راهنمایی کنند
ولی همین رو بگم که من Upgrade کردم و مشکلی که به وجود اومد این بود که نرم افزار های نصب شده که همشون روی مموری کارت بودن دیگه کار نمی کردن محبور شدم دباره نصبشون کنم
یک سوال:
با Upgarde کردن گوشی چه چیزهایی تغییر پیدا میکنه؟
من n70 رو آپدیت کردم حجم فایل 41M و بعدش هم بنظرم کمی سرعتش بهتر شده. چندین بار هم حین دانلود تا 30M رفت بعد نرم افزار Eror داد و قطع کردم و دوباره از اول . حتی بین آپدیت تلفن زنگ هم خورد و جواب دادم اما مشکلی پیش نیامد.
من هم N73 رو Upgrade کردم که 68 MB بود تغییرات ظاهری اصلآ ولی یه گزینه اینترنتی اضافه شد که به درد ما نمی خوره
سرعت تا حدی خوب شد
بعضی وقت ها گوشی خود به خود خاموش و دوباره روشن می شد که از بعده Upgrade دیگه تکرار نشد![]()
بعضی وقت ها هنگام عکس گرفتم هنگ می کرد که این خیلی کمتر شده
در کل بیخودی Upgrade رو که نیمی ذارن حتمآ فواید زیادی داره که من متوجه نشدم![]()
Last edited by siavash_Skh; 10-01-2007 at 13:00.
من 6630 رو آپگریت کردم
حجم فایل هم 100 مگ بود.
تغییرات ایجاد شده در گوشی رو هم ذکر کنید
با تشکر
دوستان فقط برای این مدل هلایی که بالا گفتین میشه؟ من 6260 دارم ولی تو سایت نوکیا نرم افزار اپدیتش رو پیدا نکردم... یعنی برای این گوشی اپدیتی وجود نداره؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)