سلام! آیا برنامهای هست که افکت رعدو برق روی عکس ایجاد کنه؟ پلاگ این فتوشاپ هم باشه خیلی خوبه؟
سلام! آیا برنامهای هست که افکت رعدو برق روی عکس ایجاد کنه؟ پلاگ این فتوشاپ هم باشه خیلی خوبه؟
سلام
silwester جان ، در بخش آموزشها جستجو کن حتما پیدا میشه . یه آموزش در این زمینه داشتیم .
قربانت : شاهین
شاهین جان من هر چی اسامی "رعد" و "ساعقه" را در کل انجمنها سرچ کردم به جر پست خودم چیز دیگری بالا نیامد. در بخش آموزشهای الکترونیکی هم چیزی ندیدم. اگر اون لینک را پیداش کردی برام بزارشممنونت میشم. با تشکر
از نرم افزار فوتو ايمپكت استفاده كن افكت رعد برق هم داره
خيلي راحت و باحال
alien skin xenofex 2
اين پلاگين ساعقه داره
پيداش كن داونلود كن
بيا واست اپلودش كردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين لينك آموزش رعد و برق :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم PDF اون :
با كمي تغييرات ميتونيد به راحتي اونو روي عكس اعمال كنيد.
SILWESTER جان دليل اينکه توي جستجو جز پست خودت چيزي پيدا نکردي اينه که شما صاعقه رو با سين نوشتي عزيزم و براي همين جستجوگر سايت فقط پست خودت رو پيدا کرده ، يه وقت از من ناراحت نشي گلم
حق با شماست. در زمان دبیرستان هم همیشه فارسی تجدید میشدم انگلیسی 19-20تاسف بار است
با تشکر از دوستان که برنامه ها رامعرفی و آپلود کردند. راستی این فتو ایمپکت هم اجب افکت هایی دارد. عالیست
............
Last edited by SILWESTER; 16-01-2007 at 14:33.
سلام خسته نباشید ، تبریک ، تسلیت و کلی تحویل
یه خبرای خوبی براتون دارم دن لینو
شـــــــــــــــــــــــم ـــــــــــــــــــــــــ ـا بله همین تو ! برنامه فتو ایمپکت رو سفارش کردید ! خیلی ممنون ( واقعاً آبروداری شد ) بابا فتو شاپ خداست .... نه عذر میخوام آخرشه ... هر کس پلاگین رعد و برق و کلی افکت های توپ دیگه رو خواست میل بزنه براش لینک بذارم ....
تو رو خدا آبروی شرکت ادوب رو نبرید این مایکروسافت نیست !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)