با سلام به همه عزیزان:
توی ورد زمانیکه کلمه انگلیسی اشتباه نوشته می شه با کلیک راست صحیحش رو می ده این قابلیت رو برای کلمات فارسی هم میشه داشت ؟ چطوری ؟ ممنون از راهنماییهای خوبتون
منتظرم زود زود جواب بدین![]()
با سلام به همه عزیزان:
توی ورد زمانیکه کلمه انگلیسی اشتباه نوشته می شه با کلیک راست صحیحش رو می ده این قابلیت رو برای کلمات فارسی هم میشه داشت ؟ چطوری ؟ ممنون از راهنماییهای خوبتون
منتظرم زود زود جواب بدین![]()
دوست عزيز
نرم افزار ورد داراي غلط ياب املاپي ميباشد
اگر زبان فارسي را براي اين نرم افزار معرفي نمايي و كليد اف 7 را بفشاري غلط ياب املايي فعال خواهد شد و براي اضافه كردن لغاتي كه در ديكشنري ورد موجود نيست بعد از راست كليك بايد گزينه اد را بزني
همه اين اعمال وقتي مثمر ثمر واقع ميگردد كه شما آفيس را با تمام امكانات نصب كرده باشي
امدورم جوابت را گرفته باشي
سياوش جان لوگوي بزرگتر نداشتي![]()
![]()
venus,
يه شركت ايراني يه پچ براي اصلاح كلملت فارسي در ورد ارائه داده
ولي نميدون از كجا بگيري من خودم داشتم
تو انقلاب ريخته - يه سري بزن !!
:mrgreen:
مهدي جان اون پچي كه شما مي گي اگه اشتباه نكنم براي اصلاح 4 حرف پ - چ - گ - ژ هست كه در بعضي از ويندوزهاي ايكس پي اشتباه تايپ مي شوند. فكر نمي كنم براي مشكل ونوس كارساز باشه. البته ممكنه كه من اشتباه كنم. شما اگه استفاده كردي اگه بگي دقيقا چه كاري انجام مي ده ممنون مي شم.
اما اگه فقط اون چهار حرف رو درست مي كنه من خودم يه پچ دارم كه دوست خوبم سودا نوشته و خيلي عالي كار مي كنه و در سيستم هاي مختلف استفاده كرده ام كه اگه بخواهيد آپلود مي كنم.
در ورد 2003 وقتي فارسي مي كنين بايد اين قابليت اضافه بشه . البته خيلي ناقصه . ولي خودتون مي تونين بهش كلمه اضافه كنين
سیاوش جان منظورت از معرفی زبان فارسی بغیر از اونی هست که تو کنترل پنل انجام میدیم؟ لطفا در کل دقیق توضیح بده .من از ورد XP استفاده می کنم .نوشته شده توسط سياوش علوي
از راهنمایی دیگر دوستان نیز ممنونم .
راستی مهدی جان تو که دست به اپلودت خوبه خوب لودش کن دیگه
ممنون :lol:![]()
شما برو سی دی سینا پک رو بگیر امکان غلط یابی ورد هم داره با
کلی امکانات دیگه. سه نوع است ساده-خانگی-حرفه ای
نسخه خانگی حدود 8 تومان و حرفهای 14 تومان
ونوس جان آپلود كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين رو كه نصب كنيد با حروف پ - چ - گ - ژ و همينطور بزرگ نوشته شدن حرف ي مشكلي نخواهيد داشت.
همونطور كه گفتم اين برنامه رو دوست خوبم سودا نوشته اند.
آقا مهدي منظور من اين نبود
اين فايل مخصوص ورد كه زبان فارسي رو در اسپيلينگ ورد اضافه
ميكنه !!
من خودم سعي ميكنم پيدا كنم !!
اين برنامه رو كه ميگم يه شركت ايراني درست كرده كه گرامر فارسي رو به ورد اضافه
ميكنه و مشكل غلط يابي فارسي حل ميشه !!
:mrgreen:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)