با سلام
قصد دارم نرم افزار کوچک و مفیدی را خدمتتان معرفی نمایم خودم هم از این برنامه استفاده می کنم
نرم افزار Tiny Dialerکوچک ولی مفید است حتما وقتی می خواهید به اینترنت وصل بشین دیدید که چه مراحلی را باید انجام داد حالا یک پنجره خطا هم بیاید و حال شما را بگیرد چه می شود!
بعد از نصب و اجرای برنام بالنی را خواهید دید روی آیکن موجود روی بالن برنامه کلیک کنید و preferenceرا برگزینید در سربرگ جنرال می توانید تنظیمات مربوطه را انجام دهید و بعد روی کانکت موجود در بالن کلیک کنید در صورتی هم که با پیام اخطار روبرو شدید در همان بالن کلمه ارور نوشته شده با کلیک روی آن می توانی از ارور مطلع شوید در کل جالب است امتحان کنید!
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Name: ForumW.org
SN: 14472]
ویژگی های برتر نرم افزار :
پشتیبانی شماره تلفن های نامحدود برای هر ISP که قادر است آنها را به طور متناوب شماره گیری نماید , شماره گیری خوکار پس از هر گونه قطع ارتباط از اینترنت . ثبت و نمایش آمار دقیق اتصال های شما به صورت ماهانه و روزانه و کل زمان اتصال , ویژگی اضافه نمودن Plugin برای افزایش توانایی های این نرم افزار ! آگاهی دادن به شما در صورت مشاهده ی Update شدن وب سایت مورد علاقتان ! نمایش ترافیک اینترنتی نیز دیگر ویژگی این نرم افزار کوچک و قدرتمند است .