تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: رجیستر کردن گوشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرنس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    United Kingdom

پيش فرض رجیستر کردن گوشی

دوستان سلام
    من به راهنماییدوستان گل فروم یه ان 73 خریدم ولی الان که تو ایران روشنش می نم میبینم میگه رجیست نمیشه
    از مخابرات هم که پسیدم گفت که تا بیستم آبان فرصت رجیستر بوده و الان باید بندازیش دو!!!!
    از دوستان کسی راهی بلده؟
    (شنیدم که با تغییر Iemi گوشی میشه ولی آیا این بعدا مشکلی یش نمیاره؟
    ممنون

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

می شه ببرین پیش این موبایل فروش ها برات غیر قانونی رجستر کنن ولی بعد از ایران خارج شی دیگه کار نمی کنه !!!! البته اطلاع زیادی در این مورد ندارم حالا بقیه دوستان می آن راهنمایی می کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه رويا خانوم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از 3 ماه گشتن و پرسيدن و زير و كردن كليه سايت هاي مربوط به موبايل، گوشي موتورولا چشممون رو گرفته كه ديشب رفته بودم اونو بخرم. بعد از ديدن گوشي V3i و چك كردن اون ، چيزي كه برام جاي سوال داشت اين بود كه فروشنده همان گوشي توي ويترين را بهمراه كارتون باز شده آن برام آورد. بلافاصله از او خواستم كه چك كند آيا گوشي رجيستر شده هست يا نه؟
    فروشنده با حالت متغير و ناراحت (داشت چپ چپ نگام مي كرد) گفت: گوشي هاي موتورولا تو ايران رجيستر نشدن؟
    من هم جواب دادم: حرف شما درست نيست چون من با علم و آگاهي از اينكه اين گوشيها رجيستر شده اند اومدم و مي خوام اونو بخرم.
    داستان گوشي خريدن ما فعلا دنباله دار شده ... ديشب كه از خير گوشي خريدن گذشتيم.
    حالا سوال من از شما:
    1- آيا گوشي بايد حتما داخل جعبه قرار داشته باشد. يعني دقت كنيم كه گوشي به هيچ وجه از حالت آكبند خود خارج نشده باشه؟؟ يا نه...گوشي بصورت باز مشكلي ندارد؟ ( لطفا توضيح بديد)
    2- فرمولي كه مخابرات اعلام نمود در مورد تست رجيستر، چگونه آنرا چك نماييم؟ يعني مرجع تست اين عدد چيست؟ آيا روي جعبه رجيستر آن حك شده؟
    3- لطفا كساني كه در مورد رجيستر گوشي ها اطلاعات دارن بيان توضيح بدن.كه رجيستر چيه؟ در آينده چه مشكلي براي گوشي هاي رجيستر نشده پيش مي آد؟

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

9

سلام دوستان
    بعد از 3 ماه گشتن و پرسيدن و زير و كردن كليه سايت هاي مربوط به موبايل، گوشي موتورولا چشممون رو گرفته كه ديشب رفته بودم اونو بخرم. بعد از ديدن گوشي V3i و چك كردن اون ، چيزي كه برام جاي سوال داشت اين بود كه فروشنده همان گوشي توي ويترين را بهمراه كارتون باز شده آن برام آورد. بلافاصله از او خواستم كه چك كند آيا گوشي رجيستر شده هست يا نه؟
    فروشنده با حالت متغير و ناراحت (داشت چپ چپ نگام مي كرد) گفت: گوشي هاي موتورولا تو ايران رجيستر نشدن؟
    من هم جواب دادم: حرف شما درست نيست چون من با علم و آگاهي از اينكه اين گوشيها رجيستر شده اند اومدم و مي خوام اونو بخرم.
    داستان گوشي خريدن ما فعلا دنباله دار شده ... ديشب كه از خير گوشي خريدن گذشتيم.
    حالا سوال من از شما:
    1- آيا گوشي بايد حتما داخل جعبه قرار داشته باشد. يعني دقت كنيم كه گوشي به هيچ وجه از حالت آكبند خود خارج نشده باشه؟؟ يا نه...گوشي بصورت باز مشكلي ندارد؟ ( لطفا توضيح بديد)
    2- فرمولي كه مخابرات اعلام نمود در مورد تست رجيستر، چگونه آنرا چك نماييم؟ يعني مرجع تست اين عدد چيست؟ آيا روي جعبه رجيستر آن حك شده؟
    3- لطفا كساني كه در مورد رجيستر گوشي ها اطلاعات دارن بيان توضيح بدن.كه رجيستر چيه؟ در آينده چه مشكلي براي گوشي هاي رجيستر نشده پيش مي آد؟
    سلام
    رويا خانوم در مورد سوال اولتون چون من خودم تقريبا با اين شغل سر و كار داشتم ميگم
    هيچ گوشي به معناي واقعي آكبند نيست
    هر گوشي كه وارد مغازه اي ميشه اول خود مغازه دار اونو باز ميكنه چك ميكنه تا سالم باشه
    اگه هم شما ديدين كه گوشي قشنگ پلمپ شده و توي مشماي مخصوص آكبنده بدونيد كه توسط فروشنده پلمپ شده خود ايراتل و سيتادل و اتصالات هولوگراماش رو ميدن
    ميگن وقتي ديدين سالمه هولوگرام ما رو هم روش بزنين يه برگه از ضمانت نامه ما رو هم به طرف بدين
    پس به اين نتيجه ميرسيم كه گوشي ها همه باز هستن
    در مورد فرمول مخابرات من چيزي نشنيدم
    اما دو تا كد هست يكي سريال نامبر گوشي رو نمايش ميده كه بايد با سريال نامبر هك شده رو جعبه همخوني داشته باشه يكي هم كدي هست كه نشون ميده گوشي چه مدت در حال استفاده بوده و آيا تعمير قبلي داشته يا نه
    كه اكثرا هك شده هست
    ضمنا من شنيدم گوشي هاي غير قانوني رجيستر شده اگه از ايران خارج بشه تو كشور هاي همسايه كار نميكنه

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

در این مورد زیاد بحث شده، اما اگر شما ستاره مربع 06 مربع رو در گوشی خود فشار دهید ، سریال گوشی رو به شما میدهد یا همون IMEI که باید این کد با کدی که روی جعبه گوشی درج شده یکی باشه و همچنین با کدی که زیر باتری گوشی هست

اگه روی جعبه گوشیتون کدی ثبت نشده بود، بفهم که از این گوشی های هست که قاچاقی ثبت میشه

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

سلام
    همه جعبه گوشي ها سريال نامبر داره
    منتهي اگه رجيستر قاچاق باشه
    يه برچسب روش ميزنن كه يه سريال ديگه هست و در حقيقت سريال نامبر عوض شده گوشي هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •