تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: قفل گذاری پوشه

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

14 قفل گذاری پوشه

سلام دوستان
    نرم افزاری که بشه با اون روی پوشه قفل گذاشت و قفل روی این پوشه دائمی باشه سراغ دارید ؟

(منظورم اینه که مثلا روی یک پوشه قفلی قرار بدی و هر جایی و روی هر سیستمی که روی این پوشه کلیک کنی پیغام" پسورد را وارد کن " ظاهر بشه , یعنی دیگه نیازی به اون نرم افزاره برای باز کردن این پوشه نباشه)

با تشکر

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

عزيزدل اگه با برنامه winrar واسه فولدري پسورد بذاري براحتي ميتوني بر روي هر سيستمي كه ويندوز xp داره اون رو باز كني ... يعني واسه باز كردن قفل اون فولدر ازت پسورد ميخواد ...

برنامه winrar قبلا معرفي شده ميتوي سرچ كني ...

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

1

سلام دوستان
    نرم افزاری که بشه با اون روی پوشه قفل گذاشت و قفل روی این پوشه دائمی باشه سراغ دارید ؟

(منظورم اینه که مثلا روی یک پوشه قفلی قرار بدی و هر جایی و روی هر سیستمی که روی این پوشه کلیک کنی پیغام" پسورد را وارد کن " ظاهر بشه , یعنی دیگه نیازی به اون نرم افزاره برای باز کردن این پوشه نباشه)

با تشکر
    من تا به حال برنامه ای ندیدم که این کار را انجام بده
    WinRAR را هم اگر روی کامپیوتری که میخای فایل را باز کنی نباشه
    نمیشه کرد

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نمیشه کرد
    نه عزيز اگه فايل هاي خروجي رو با پسوند zip ذخيره كنه به راحتي ميتونه ...

اون وقت روي هر سيستمي كه xp داره روي فايل مربوطه كليك راست كني و گزينه Extract All رو بزني اون فايل رو باز ميكنه حالا اگه فايل پسورد داشته باشه اول پسورد رو ميخواد ...

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ولی با وین رار فایل رو فشرده می کنیم برای فایل های کم حجم روش مناسبیه ولی اگه حجم فایل بالا باشه ....

من برنامه hiden file and folders رو پیشنهاد می کنم که هم می تونه فایل ها رو مخفی کنه به طوری که به هیچ عنوان نشون داده نشه حتی بعد از عوض کردن ویندوز هم می شه رو فایل ها پسورد گذاشت برنامه حالتی داره که اونو به طور کامل مخفی می کنه به طوری که اصلا مشخص نیست چنین برنامه ای نصبه و فقط با گرفتن چند کلید با هم ظاهر می شه ....

اون چیزی که شما می خوای به اون صورت فکر نکنم بشه ولی این برنامه اگه رو فولدر کلیک کنی در صورتی که برنامه نصب باشه پسورد می خواد حالا اگه پسورد بذاری و برنامه نصب نباشه من دیگه اطلاعی ندارم !...

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عزيزدل اگه با برنامه winrar واسه فولدري پسورد بذاري براحتي ميتوني بر روي هر سيستمي كه ويندوز xp داره اون رو باز كني ... يعني واسه باز كردن قفل اون فولدر ازت پسورد ميخواد ...
    عزيزدل اگه با برنامه winrar واسه فولدري پسورد بذارم براحتي (در مدت زمان زیادی) ميتونم اون رو فشرده کنم و از فشردگی در بیارم

نمیشه کرد
    چرا میگی نمیشه اگه به صورت SFX در ست کنی میشه

این برنامه رو هم که میگم تو یکی از شماره های کلیک جام جم نوشته بود ولی اسمش رو یادم رفته

برنامه هایی رو مثل Folder Lock همچین کارهایی رو میکنه ولی
    یه فایل جداگانه درست میکنه با نام Folder Lock که داخل Removable Device هایی نظیر فلاپی یا کول دیسک که اون پوشه داخل اون هست (نه داخل پوشه بلکه به صورت جداگانه و جوری هم هست که معلومه )
    اگر هم گزینه TO Removable Device رو نزنم فایلی که داخل Removable Device میره دیگه معلوم نیست یعنی Hidden هست که نمیدونم چطوری آشکارش کنم
    اگه برنامه رو که گفتم میدونید چی هست یا اینکه برنامه خوبی رو سراغ دارید ممنون میشم ذکر کنید یا کار کردن با برنامه Folder Lock اگه کامل بگید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

عزيزدل اگه با برنامه winrar واسه فولدري پسورد بذارم براحتي (در مدت زمان زیادی) ميتونم اون رو فشرده کنم و از فشردگی در بیارم
    آره ديگه ، براحتي ميتوني ...

ميتوني اونرو چند لايه فشرده سازي كني ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •