من میخواستم تویه Flash فارسی بنویسم.
اما وقتی کامپایل میشه برعکس نشون میده !!!!!!
نمی خوام از برنامه هایی مثل مریم استفاده کنم. چون به صورت عکس وارد میکنه و همین مسله باعث حجیم شدن فایل میشه.
اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه
با تشکر
.
من میخواستم تویه Flash فارسی بنویسم.
اما وقتی کامپایل میشه برعکس نشون میده !!!!!!
نمی خوام از برنامه هایی مثل مریم استفاده کنم. چون به صورت عکس وارد میکنه و همین مسله باعث حجیم شدن فایل میشه.
اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه
با تشکر
.
بله!!!!!!!!!!چون به صورت عکس وارد میکنه و همین مسله باعث حجیم شدن فایل میشه
کی میگه؟
نمیخوای از مریم استفاده کنی چرا میزنی تو سر مال ؟!!!
خب از پروین استفاده کن !
ولی اگه از فارسی نویس هایی مثل مریم پروین و البرز و ... استفاده نکنی هیچ جور را نداره بتونی فارسی بنویسی.
بای !
دوست عزيز ميتوني از شتاب فارسي نگار استفادخ كني
كه نسخه ي نمايشيش رو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش و حجمشم كمه ميتوني دانلود كني.
موفق باشي.
اينايي رو كه نام بردين از كجا ميشه داونلود كردشون ؟! ...
ایول عزیز عجب سایت توپی معرفی کردی دارم برنامه شو دانلود میکنم امیدوارم خوب باشه (این مریم همیشه قاطی میکنه)دوست عزيز ميتوني از شتاب فارسي نگار استفادخ كني
كه نسخه ي نمايشيش رو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش و حجمشم كمه ميتوني دانلود كني.
موفق باشي.
دستت درد نكنه ... اين راسته كار من يكي كه نيستش .... چيزي كه من بتونم ازش استفاده كنم چيه ؟؟؟ نسخه هاي آزمايشي بدرد من كه نميخوره و برنامه ش هم كه چون تو ايران نيستم نميتونم بخرم ... سايتي چيزي سراغ نداري كه كار منو راه بندازه ؟؟؟
من یه جایی فارسی ساز مریم برای دانلود دیده بودم ولی فعلا یادم نیست کجا بود اگه پیدا کردم لینکش رو میزارم
به نظر من هيچي مثله سيناپك نميشه
فارسي نويسي مستقيم تو نرم افزارها
نه كپي و پيست
از كجا ميشه گرفتش ؟! ... منظورم تو نت هستش
Last edited by Inkareeeeeeeeee; 19-02-2007 at 14:09.
اینم لینک فارسی ساز مریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)