تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشکل در recive اطلاعات هنگام استفاده از kerio

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض مشکل در recive اطلاعات هنگام استفاد

مشکل من اینکه :بعد از اینکه این فایروال را (4.1.3) اینستال کردم و رجیستر کردم وقتی میخواهم به اینترنت وصل شم اول از من میخواهد که کانکشنی که ساختم را primet کنه و من هم قبول کردم اما بعد از این کار دیگه هیچ اطلاعاتی برای من فرستاده نمیشه وrecive صفره
    در setting هیچ دستکاری نکردم فکر میکنید مشکل از کجاست وحالا که فایروال را انیستال کردم recive دارم
    چطوری ار این فایروال استفاده کنم که به تونم به اینترنت وصل شم (رسیو داشته باشم)
    ایا ممکنه مشکل از اینترنتی که استفاده میکن باشه . من از datak استفاده میکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

کسی نیست در این باره نظری داشته باشه

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    آقا این فایر وال والا مصیبته . البته برای من . نمی خوایم که فیل هوا کنیم با اینترنت . برای یه برنامه که بخواد وصل بشه صد بار درخواست میده .
    من دوباره زون آلارم رو ریختم دوباره
    البته منم از داتک استفده میکنم . مشکل از اون نیست .

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام.
    من چند وقتي هست كه با اين فاير وال كار ميكنم تا به امروز هم اين مشكل را نداشتم.يه توصيه بكنم:
    در قسمت network security ببين برنامه هاي ضروري مثل internet explorer در مقابلشان permit نوشته شده يا نه؟
    پيچيدگي زيادي نداره.مشكلي كه خود من با اين برنامه داشتم اين بود كه تمام برنامه ها بدون اجازه گرفتن به ابنترنت وصل ميشدند.تاپيك هم گذاشتم ولي كسي نفهميد چرا؟
    تا اينكه خودم با كمي جستجو راه حل را پيدا كردم.
    در مجموع يك فاير وال عاليست.
    يه نگاه ديگه بكن .من در خدمتم.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط pashe_bichare
    سلام
    آقا این فایر وال والا مصیبته . البته برای من . نمی خوایم که فیل هوا کنیم با اینترنت . برای یه برنامه که بخواد وصل بشه صد بار درخواست میده .
    من دوباره زون آلارم رو ریختم دوباره
    البته منم از داتک استفده میکنم . مشکل از اون نیست .
    دوست خوبم چرا مصيبت؟ ما كه استفاده مي كنيم و خيلي هم راضي هستيم. شما هم براي اينكه يك سؤال رو 100 دفعه نپرسه تيك مخصوص رو بزن كه براي يك برنامه دفعات بعد ديگه نپرسه.

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام آقا مهدی

راستش من خواستم با IDA یه فایل بگیرم , نزدیک 10 بار ازم چه هنگام وصل شدن به سایت و چه موقع انجام دانلود ازم اجازه وصل شدن خواست . میدونم که میشه با زدن تیک جلوی تکرار این سوال رو گرفت , اما من خواستم یه بار وصل بشه نه برای همیشه . اینم میدونم که میشه تو قسمت مربوطه دوباره تیک رو ورداشت و از فایر وال خواست که دوباره برای وصل شدن برنامه درخواست بده .
    اما من نظرم رو خواستم فقط گفتم . و البته بگم که مشکل از ISP مربوطه نیست .
    برنامه خوش دستی نبود به نظرم .
    از لحاظ اشغال رم هم به مراتب بیشتر از زون آلارم

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيزم سلام. اصلا kerio رو با زون آلارم مقايسه نكن. مثل مقايسه بنز و پيكان مي مونه!
    من مي خوام بگم اگه به نظر شما اشكال از طرف شما نيست پس چرا روي سيستم من و خيلي از دوستانمون اين مشكل وجود نداره؟
    من يك بار كه به برنامه مورد نظرم اجازه مي دم ديگه ازم سؤال نمي كنه. در ضمن من كه نديدم سرعت سيستم رو كم كنه و رم زيادي نياز داشته باشه.

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوستانی که از kerio استفاده می کنند و از پیغام دادناش شاکی شدند :

موقع نصب خود فایروال 2 حالت انتخواب بهتون می ده یعنی می تونید تیک اولی رو بزارید که دیگه اصلا ازتون سوالی نشه.البته این حالت توصیه نمی شود.در ضمن kerio رو با zonealarm مقایسه نکنید.kerio اخرشه. :mrgreen:

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

همونطوري كه میل کوچولو گفت . در هنگام نصب دو حالت داره . اگه حالت اول ذو انتخاب كنيد خيلي خيلي كم از شما سوال مي پرسه ولي در حالت دوم انقدر سوال مي پرسه كه ...

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط navid_kashani
    همونطوري كه میل کوچولو گفت . در هنگام نصب دو حالت داره . اگه حالت اول ذو انتخاب كنيد خيلي خيلي كم از شما سوال مي پرسه ولي در حالت دوم انقدر سوال مي پرسه كه ...
    نويد جان سلام . من اون حالت اولو انتخاب كردم و ازم اصلن سوال نميپرسه فقط در صورتي سوال ميپرسه كه شماره ISP را عوض كنم . حالا چه جوري ميتونم تبديلش كنم به حالت دوم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •