با سلام
من وقتی تم تو گوشیم می ریزم بعد که میخوام اونو اینیستال کنم این ارور رو میده expired certifice وتم هم رو نمی ریزه لطفا کمک کنید
با سلام
من وقتی تم تو گوشیم می ریزم بعد که میخوام اونو اینیستال کنم این ارور رو میده expired certifice وتم هم رو نمی ریزه لطفا کمک کنید
Refigh Salam Natars Moshkeli Nist Male Manam Hamine Chon Shakhe Goshias Har Tem Ya Barnamei Ro Ghabool Nemikone Negaran Nasho![]()
البته این ایراد در مورد 3250 خیلی حادتره ، من 6ماهی این گوشی را داشتم و کلا سیمبیانش مشکل زیاد داره و متاسفانه تو این زمینه ضعیفه
سلام.دوست عزيز لطف كنيد فارسي بنويسيد.من يه توضيحي راجع به 3250 بدم چون برادر خودم اين گوشيو داره و از نزديك با مشكلاتش آشنا هستم.دقيقا اين مشكلي كه princeofiran ميگن گوشي برادر من هم داشت و برد دادش بيرون بدون فلش نميدونم يارو چه كارش كرد كه درست شد .اين از اين.متاسفانه در زمينه سرعت مثلا فرستادن sms بسيار كند و ضعيف عمل ميكنه.گوشي برادر من يه sms رو تو 1 دقيقه و 10 ثانيه ارسال ميكنه و گوشي 3250 دوستم يه sms رو تو مدت 2 دقيقه و 48 ثانيه!!!! واقعا عذاب آوره.اما دوستاني كه تو كلوپ نوكيا هستن اگه 3250 فلش شده ديدند يا دارند بايد بياند مطرح كنند تا بقيه ببينند چه طور شده.البته من نميدونم فلشش اومده يا نه هنوز. اگه با فلش مشكلاتش حل بشه كه به قول اين دوستمون شاخ گوشياس.اما اگه با فلش هم همين طور باشه من اصلا قبولش ندارم.نوكيا گوشيهاي خيلي بهتري هم با قيمت مناسب تر داره.
سلام . .با سلام
دوست گرامی . .مشکل شما اینه که تمی رو که میخواستید نصب کنید . . برای گوشی شما نبوده . .
اگه ممکنه تمی که در پست زیر قرار دادم رو دانلود کنید . .و روی گوشیتون نصب کنید . . ببینید چی میشه . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی شما سیمباین 9 هستش . . و برنامه ها و تم های سیمباین 7 و 8 به اون نمیخوره . .
موفق باشید . .
نه حميد جان من از تو سايت zedge تم مخصوص 3250 ميريختم و همين پيغام رو ميداد.اشكال از گوشيه.
اینم جواب نداداگه ممکنه تمی که در پست زیر قرار دادم رو دانلود کنید . .و روی گوشیتون نصب کنید . . ببینید چی میشه . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ببين غير از تم ميتوني برنامه هاي سيمبيان 9.1 نصب كني؟ اگه هيچي نميتوني بريزي بو به آدرس
menu>tools>App.mgr.>Options>Settingsقسمت Software installation بايدon#باشه و online certif. check بايد off باشه.حالا تم نصب كن ببين چي ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)