سلام به همه دوستان عزيز من يه سري اطلاعات در مورد اين كارت گرافيك ميخوام نظرتونو راجع بهش و اينكه در اين كارت گرافيك Shader Model چنده؟
سلام به همه دوستان عزيز من يه سري اطلاعات در مورد اين كارت گرافيك ميخوام نظرتونو راجع بهش و اينكه در اين كارت گرافيك Shader Model چنده؟
کارت خیلی خوبیه...مخصوصا اینکه بهترین قیمت رو بین AGP های بازار داره( گرچه تو ایران فقط PCIe هاش وارد شدن)
مشگلش شیدر مود 2 هستش که فقط ساپورت میکنه..انور اب قیمتش به 90 دلار رسیده ولی اینجا هنوز 140 تومن میفروشن..
من اين كارت گرافيك رو خريدم رمش سوخت دادم نمايندگي احتمالا تعويض ميشه نظر خودم اينه كه يه مدل ديگه بگيرم به نظرت با 200 يا 220 تومن چي بگيرم كه بهتر باشه ؟ در حال حاضر سيستمم اينه:
CPUoual core 3.4 4mg Main: ASUS P5B-E(965) RAM:1GB واسه اين سيستم چه كارت گرافيكي دورو بر اين قيمت بگيرم؟
چون الان بازي هاي جديد كه دارن ميان تو بازار شيدر 3 به بالا ميخوان اگه دوستان نظري دارن يا پيشنهادي لطف كنن راهنمايي كنن راستي مال من PCI Expres هست و رو جعبشم نوشته:
6 vertex shader pipelines اين مگه همون شيدر نيست؟
Last edited by blacksword; 30-12-2006 at 22:33.
خوب..گارانتی برد پردازه پس؟؟ اگه 220 تومن پول داری 20 تومن دیگه بزار روش XFX 7900GT بخر..اگه نداری POV 7900GS حدود 200-210 هستش ( XFX هم همین حدود)....
6 vertex shader pipelines درباره ورژن شیدر بحث نکرده..تعداد مسیر های شیدر رو نوشته( لوله های ارتباطی)..
من فکر میکنم با 7900GT مشگلی از نظر بازی نداشته باشی..![]()
نه مشكل پولي ندارم فقط ميشه خصوصيلت 7900 Gt رو بهم بگي مخصوصا شيدر مدش و قيمت دقيقش توي بازار رو ممنون
rax جان يه نگاهي به اين تاپيك بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فك كنم از خريد 7900GT پشيمون شدم مدل هي ديگه تو مايه هاي 200 تا 240 تومن سراغ نداري؟ دوستان اگه اطلاعات دارن لطف كنن بگن ممنون همه
میدونی اینا هی میگن وحید کی رو میگن..پست 8و9 رو میگم..
پست قبلشم بحث BMC شده بود واسه این مطلب:
نترس اون بحث فیور در مورد کارتهای PreOC بود..که الان با امدن نسخه 80 نانو و همینور 7950GT کلا قضیه فراموش شده..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا یکی از خنکترین کارتهای گرافیک تولید شده همین 7900 هستش..
اگه عاشق کارتهای فریز شده هستی میتونی از همین کیوان خان خودمون( تاپیک داره تو بخش به نام کارتهای HIS) کارت X1950Pro ICQ4 بخری حدود 275....
تمام سری X1000 و سری 7و 6 انودیا پیکسل شیدر 3 ساپورت میکنن ....تفاوت فنی خاصی ندارن مگر بکار انداختن همزمان HDR وفیلتر که اونم مهم نیست..
Last edited by rax; 31-12-2006 at 11:44.
راستش خورد تو پرم امروز رفتم شركت ميگه نميتوني GForce بردازي اگه بخواي X800 بدي يكي ديگه ورداري بايد از ATI ورداري اگه دورو بر 200 تا 240 سراغ داري بهمون آمار بده و قيمتشم بذار دمت گرم مرسي راستي نظرت راجع به
X800 LX چيه خوصوصياتشم بگو ممنون
Last edited by blacksword; 31-12-2006 at 13:50.
من فکر کردم کارتو ازت میخرن..خوب..پس با این اوصاف ببین X1900GT رو بهت چقدر میدن..اگه بالا گفتن بپرس X1950Pro اوردن یانه...
خودم رفتم تو سايت محصولات Ati چند تا مدل هست كه مناسبن فقط ببين قمتشو ميتوني در بياري :
X1800 Xt كه هم 256 داره هم 512
X1800 Xl X1800gto X850 Xt
ببين ميتوني قيمت اينارو در بياري فك كنم 1900 خيلي گرون باشه بالاي 300 گفتم تو مايه هاي 200 تا 240 ايول خيلي دمت گرم قيمت اينارو دراري كلي حال دادي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)