سلام لطفا به من کمک کنید
چه جوری میشه در ++c فارسی نوشت؟
سلام لطفا به من کمک کنید
چه جوری میشه در ++c فارسی نوشت؟
بنده هرکاری کردم نتونستم با این نرم افزار ها کاری انجام دهم کسی هست که آلان با نرم افزار Borland C++ 5.02 تونسته باشه فارسی نوشته باشه و در خروجی هم فارسی ببینه.
اگر لطف کنید و راهنماییم کنید ممنون میشوم.
با تشکر
توصیه میکنم کتاب "مرجع کامل فارسی نویسی در داس " فکر کنم از موسسه دیباگران تهران بود جلد سفید و زرد رنگ داره رو تهیه کنید
مختصر و مفید :
سیستمهای کد گزاری فارسی متنوعی برای سیستمهای داس وجود داره مثل ایران سیستم ، سایه و . . . منم الان دارم رو یه پروژه تبدیل دیتابیسهای فاکسپرو تحت داس با کد پیج های ایران سیستم کار میکنم کدهای ایران سیستم دم دستم در ادامه میزارمشون .
برای فارسی نویسی کافیه اول فارسی ساز مورد نظرتو بار کنی ، معمولا با اجرای فایل Exe بعد رشته رو چاپ کنی فقط کد اسکی ها را با استفاده از جدول های سیستمهای مختلف باید لود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه فارسی سازها رو خواستین پیغام بدین واستون میل کنم
اگه فرصتی شد یه کد نمونه میزارم
آخه خودم هم شدیدا به این مشکل بر خورده بودم . . .
ولی متاسفانه . . .
بیخیال
دوست عزیز سلام.
مثل اینکه شما از VB استفاده میکنید. VB در مورد Unicode ها به خوبی عمل میکنه.
همینطور که مشخصه به راحتی میتونید در source editor فارسی بنویسید. در مورد IDE هایی مثل
Borland یا VC6.0 کار به این راحتی نیست. باید Codepage و charset صفحه ها رو دستکاری کرد.
این IDE ها none-unicode هستند. اگه میشد در source-editor فارسی تایپ کرد مشکل حل میشد.
البته در مورد VC6.0 با Set کردن language for none-unicode programs در control panel مشکل حل
میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)