تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: يه ويروس تو كامپيوترم است كه فقط عكس هامو پاك ميكنه

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض يه ويروس تو كامپيوترم است كه فقط عكس هامو پاك ميكنه

سلام دوستان با يه ويروسي خفن روبرو شدم چيكار كنم نميدونم با چي آنتي ويروسي پاكش كنم
    راستي اينو هم بايد بگم من از رم موبايل ويروسي شدم
    اي ايرور ميده ميگه لطفا" يه ديسك در درايو سي قرار دهيد و اين كارو چهار بار تكرار ميكنه امان چهار تا درايو رم ريدر را ايرور ميده اسم يكي از درايو هاي رم ريدر را ايرور ميده ميگه يه ديسك قرار دهيد توش بعد امينجوري چهار بار تكرار ميشه
    تو اين خطاهاي كه ميده تو هر فولدر كه عكس دارم خود فولدر پاك نميكنه ولي عكساشو پاك ميكنه
    و اين كارو چند بار در روز انجام ميده باور كنيد الان تو كامپيوترم هيچ عكسي ندارم؟

داره خودمونی میشه nazari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    خراسان رضوی -شهرستان فردوس

پيش فرض

نترس .... هیچی نیست ???!!!!!!!!???!!!!!!!1
    اون ویروس مثل ویروس New Folde.exe است اگر دقت کنی مثلا وقتی وارد پوشه My Pictures میشه اون ویروس میاد و My Pictures را مخفی میکنه ویک My Pictures.exe برات درست میکنه
    برای اینکه این موضوع را ببینی میری Folder Optione و تمام فایلهای مخفی و سیستمی را SHOW میکنی
    اما.................راه پاک کردن این ویروس یک عدد آنتی ویروس آپدیت شده NOD32 ولیییییییییییییییی اما.........
    شما بایت هارد کامپوترتان را روی یک سیستمی که ویروسی نیست بزارید و ویروس یابی کنید در غیر این صورت ویروسه نمی زارد که ویروس یابی کنید
    اینه که گفتم یک راه بود شاید شما راههای دیگری پیدا کنید
    التماس دعا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نترس .... هیچی نیست ???!!!!!!!!???!!!!!!!1
    اون ویروس مثل ویروس New Folde.exe است اگر دقت کنی مثلا وقتی وارد پوشه My Pictures میشه اون ویروس میاد و My Pictures را مخفی میکنه ویک My Pictures.exe برات درست میکنه
    برای اینکه این موضوع را ببینی میری Folder Optione و تمام فایلهای مخفی و سیستمی را SHOW میکنی
    اما.................راه پاک کردن این ویروس یک عدد آنتی ویروس آپدیت شده NOD32 ولیییییییییییییییی اما.........
    شما بایت هارد کامپوترتان را روی یک سیستمی که ویروسی نیست بزارید و ویروس یابی کنید در غیر این صورت ویروسه نمی زارد که ویروس یابی کنید
    اینه که گفتم یک راه بود شاید شما راههای دیگری پیدا کنید
    التماس دعا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره دفعه ديگه هم اين ويروس كشته بود منو بعد با يه ويندوز ديگه من ويروسشو كشتم به هر حال ممنوم اذت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •