احتمالا اکثر دوستان از سایتهای وارز و کرکی برای پیدا کردن کرک نرم افزار مورد نظرشان استفاده کرده اند
و حتما با ویروسها و اسپای های مختلفی رویرو شدهاند که به لطف antivirus or antispy or antispam or.... موفق به از بین بردن ان شده اند
یکی از بهترین antivirus and spy موجود ، kaspersky است
چند وقت پیش یک کرک برای نرم افزاری از همین سایتها وارز دانلود کردم که داخلش یک فایل اجرایی بود که kaspersky به عنوان ویروس یا اسپای یا ... ان را نشناخت و خیلی راحت اجاز داد که اجرا بشه بعد از اجرا شدن ، من را بیچاره کرد هردفعه که به اینترنت وصل می شدم یک صفحه خود به خود باز میشد و اگر دوباره می بستمش بعد از چند دقیقه یک پیغام میداد ....خلاصه ادم را دیوانه میکرد
منهم فکر کردم عملکردش بیشتر به اسپای شبیه تا ویروس برای همین خواستم تا با استفاده از Webroot_Spy_Sweepe از بین ببرمش بعد از نصب و کلی اسکن کردن و شناختن یکسری اسپای خوشحال شدم که از بین رفته و لی دوباره بعد از اینکه به اینترنت وصل شد ان پیغام کذایی ئ همون صفحات ظاهر شدن
خلاصه نتونستم از بین ببرمش تا اینکه ویندوز را عوض کردم
دوستان لینک دانلود ان اسپای یا ویروس را براتون میزارم تا با انتی ویروس ها و انتی اسپای هایی که استفاده می کنید تست کرده و نتیجه اش را اعلام کنید ، فقط مراقب باشید بعد از دانلود اگر فایل زیپ شده را اکسترکت کردید روی فایل اجرایی کلیلک نکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
or
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته انتی ویروس drweb ان فایل را به عنوان ویروس یا تورجان شناخت اما با اینکه رجیستر نشده بود نتونست جلوی اجرا شدنش را بگیره