اين رو همتون ديدين ، روش کار کردم به نظرم بد نشده ، نظر شما چيه؟
اصلي
کار من
اينم لينک سايز بزرگترش شايد خواستيد ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين رو همتون ديدين ، روش کار کردم به نظرم بد نشده ، نظر شما چيه؟
اصلي
کار من
اينم لينک سايز بزرگترش شايد خواستيد ببينيد
Last edited by GoldenDragon; 19-01-2007 at 00:26.
خیلی خوب شده دقت زیادی رو رنگ امیزی کردی
روتوش هم خیلی خوبه
سلام
دست عزیز جالب شده فقط ...![]()
روی کراوات ، رنگ پوست ، ابروها و چشم بیشتر کار کن .
یه تاپیک توی زیر مجموعه تمرینات داریم به نام ( رنگی کردن عکسهای سیاه و سفید که مطالب مفیدی توشه .
=============
نکته : عنوان تاپیک ویرایش شد
=============
قربانت : شاهین
مرسي جناب شاهين ، عرض کنم که اين اولين کار من بوده و ناشيانه ، شما ببخشاي ، عنوان تاپيک موردي داشت؟
اگه لينک اون تاپيک رو ميدادي خوب ميشد تا کارهاي ديگه رو اونجا بذارم ، هرچند احتمالاً اونجا شلوغه و تاپيکي که صفحاتش زياد باشه حوصله و وقت زياد ميخواد تا همش رو بخوني ، بعداً اگه حوصله و ذوق داشتم شايد آخرين کارم رو گذاشتم
توي اين تاپيک غير از عکس رنگي شده از کارهاي ديگه هم ميذارم که البته همشون در سطح مبتدي هستن و شما اساتيد جسارت اين شاگرد جسور را ببخشاييد.
اين عکس خيلي آشناي ويندوز رو همتون ديدين و من خرابش کردم.![]()
![]()
اينم لينک سايز بزرگترش ، شايد خواستين ببينين
Last edited by GoldenDragon; 01-01-2007 at 17:16.
اينم عکس يه ماشين که فقط رنگش رو عوض کردم
![]()
![]()
Last edited by GoldenDragon; 07-01-2007 at 13:21.
يه عکس روتوش و رنگي شده ديگه که خوب نشده ، شما اساتيد محترم تحمل بفرماييد
![]()
اينم نخودي و کمرنگتر
![]()
Last edited by GoldenDragon; 01-01-2007 at 23:28.
از نرمافزار 2.0 PhotoSoap استفاده كن. براي رتوش و رنگي كردن عكسهاي امكانات زيادي در اختيار ميذاره
تو عکس اول که همون طور که استاد کینگ گفت باد رو اونا بیشتر کار کنی. رنگ صورتش یه کم پریده به نظر میرسه.یه کوچولو به صورتی بزنه عالی میشه.
یه کمی هم شدت رنگ کلی(آبی و رنگ کراوات) رو کم کنی طبیعی تره (یه کم شبیه نقاشی شده)
به سایه روشناشم توجه کن.مثلا : معمولا سطح کراوات باید براق باشه...
تو عکس دومی هم که دقت تو انتخاب رنگهات عالیه.رنگاش تو ذوق نمی زنه.و طبیعیه اما اگه به جز رنگی کردن رتوش نمی کردی بهتر بود.جزئیات صورت و کردنش محو شده انگار.
اما کلیت کارت خوبه.
ماشینم که خیلی خوب کار کردی.
فقط عکس اون گله رو ....اگه 2 تا عکس رو روی هم مونتاژ می کردی و یه منظره میش(مثل عکسای 3d) بهتر میشد.
ممنون از شما عزيزان ، جناب استاد شاهين عکس نخودي خانم رو هم اضافه کردم ، نميخواستم در مورد عکس اول توضيح بدم اما مجبورم يه نکاتي رو بگم ، درسته که رنگ پريده بنظر مياد اما اينم به عمد بوده چون بنظرم رسيد که اين مرد بايد بور و سفيد و روسي باشه ، در مورد سفيدي چشمها بگم که من خوشم مياد يه هاله خيلي کمرنگ آبي داشته باشه اما ديگه اينکار رو تکرار نکردم چون بنظر ديگران مشکل داره ، عزيزان دقت کنيد که اون کراوات نيست بلکه دستمال گردنه ، در مورد گل هم بگم که فقط ----- KPT و ّFlood بهش دادم و کار خاصي روش انجام نشده
شايد به اين دليل بيشتر روي روتوش و ترميم حساسم که مدتي کارم اين بود
Last edited by GoldenDragon; 02-01-2007 at 11:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)