من شنيدم يك اراني دستگاهي ساخته كه موبايل رو تا 30 سا بي نيا به شارز ميكنه
لطفا توضيح بديد چه جوري اين دستگاه كار ميكنه دقيق
اگر هم شماره تلفنش را داريد لطفا بگيد
منتظرم...
من شنيدم يك اراني دستگاهي ساخته كه موبايل رو تا 30 سا بي نيا به شارز ميكنه
لطفا توضيح بديد چه جوري اين دستگاه كار ميكنه دقيق
اگر هم شماره تلفنش را داريد لطفا بگيد
منتظرم...
بابا این که ایده نیست کپی برداریه ، من یه ساعت دارم که همون کارو میکنه میتونید ساعتهای سیکو و سواچ رو نگاه کنید همینطوری کار میکنن اصلا این ساعتها رو از 30 سال پیش اینطوری درست میکنن( جنبشی به مکانیکی ،مکانیکی به الکتریکی)."
اگه میدونستم به این میگن اختراع خودم زودتر کشفش میکردم. یارو دلش خوشه اختراع کرده اگه راست میگفت یه چیزی اختراع کنه که وضعیت سیستم موبایل ایران رو یه کم روبراه کنه.
نه
این جوری که گفته موبایل رو شارژ می کنه و تا 30 سال نیاز به شارژ ندارد.
نه گفت که کوکی هست
خب همون دیگه.
انرژی جنبشی رو میده به یه ژنراتور که اونم تبدیلش میکنه به الکتریسیته بعد اون الکتریسیته باتری موبایل رو شارژ میکنه .اگه اونطوری نبود من تسلیم میشم که این یه اختراعه و قبولش میکنم.
والله ما هم شنيديم اما نشنيديم اينطوري باشه
شنيدم پشت باطري وصل ميشه
البته در بعضي مواقع مثل همين موضوع شايعات زياد ميشه و به قول دوستمون بايد شماره طرف رو گير بياري از خودش بپرسي
باید دید به تولید انبوه میرسه یا نه .
رفیق موضوع مقدار انرژی مورد نیازه اینجور که من برآورد کردم برای سیستمی که دوستان میگن باید برای شارژ موبایل هر روز 75 طبقه پله بالا و پایین بریم
خوب تو اخبار نشون داد
خیلی جالب بو
اگر
مثل اون بنده خدائی که شارژ دستی موبایل رو ساخت و گفت مفتی در اختیار کشورم قرار میدم هیچ کس تحویلش نگرفت بعد شرکت زیمنس اومد ازش با قیمت کلان خرید حالا داره به ایران میفروشه و کل دنیا صادر میکنه
باید بیبینیم این میشه یا نه
حالا اصلا درست
کدام موبایل از 5 یا 6 سال بیشتر عمر میکنه؟
گرچه بعید میدونم واقعا این دستگاه کار کنه
اختراع نبود ولی ابتکار بود. در ضمن هیچ نمونه عینی نمایش داده نشد ... فقط یک مشت خرت و پرت روی میز این بنده خدا بود. در ضمن بنده هم به شخصه شک دارم. فکر کنم در حد تئوری مطرح شده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)