تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: كساني كه گوشي شون رجيستر دستي بوده و توانستند در مخابرات رجيستر كنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض كساني كه گوشي شون رجيستر دستي بوده و توانستند در مخابرات رجيستر كنند

دوستان عزيز با سلام فكر كردم اين تاپيك مشكل خيلي از دوستاني باشه كه در مخابرات گوشيشون را رجيستر كردند. من يك و810 دارم كه رجيستر دستي است. به مخابرات مراجعه كردم شماره سريال خود گوشي را فعال كردم. حالا ميخوام گوشي را با شماره سريال خودش در شبكه رجيستر كنم و چند سوال دارم:

1- آيا مي توانم از seus استفاده كنم؟
    2- آيا حتما بايد گوشي را فلش دستي كنم؟
    3- اگر گوشي با شماره سريال اصلي فلش بشه و شروع به كار كنه آيا در دفعات بعدي مي توانم براي آپديت كردنش از seus استفاده كنم؟

لطفاً كساني كه در اين زمينه تجربه عملي دارند نظر بدهند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

1=بله
    2=لزومی ندارد
    3= مشکلی ندارد
    من خودم امتحان کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1=بله
    2=لزومی ندارد
    3= مشکلی ندارد
    من خودم امتحان کردم
    سعيد عزيز ممنون از راهنماييت اما در همين كلوپ و810 بعضيها ميگن چون گوشي رجيستر دستي بوده اگر با seus آپديت بشه فلاش ميپرونه آيا اين درسته؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سعيد عزيز ممنون از راهنماييت اما در همين كلوپ و810 بعضيها ميگن چون گوشي رجيستر دستي بوده اگر با seus آپديت بشه فلاش ميپرونه آيا اين درسته؟؟؟
    دوستان عزيزي كه در اين رابطه تجربه دارند نظر بدهند آيا با سعيد عزيز موافقيت؟
    آيا ميتوان با اطمينان گوشي با شرايط گفته شده را آپديت كرد؟
    لطفاً اگر در اين زمينه تجربه موفقي داشتيد بنويسيد

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

گوشی رو وقتی اپدیت میکنی برمیگرده به سریال اصلی که در اینصورت نگرانی نداره. الان خود مغازه دارا ( البته نه همه شون ) با 2000 تومن دوباره یه شماره سریال بهش میدن تا راه بیفته

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

دوستان عزيز با سلام فكر كردم اين تاپيك مشكل خيلي از دوستاني باشه كه در مخابرات گوشيشون را رجيستر كردند. من يك و810 دارم كه رجيستر دستي است. به مخابرات مراجعه كردم شماره سريال خود گوشي را فعال كردم. حالا ميخوام گوشي را با شماره سريال خودش در شبكه رجيستر كنم و چند سوال دارم:

1- آيا مي توانم از seus استفاده كنم؟
    2- آيا حتما بايد گوشي را فلش دستي كنم؟
    3- اگر گوشي با شماره سريال اصلي فلش بشه و شروع به كار كنه آيا در دفعات بعدي مي توانم براي آپديت كردنش از seus استفاده كنم؟

لطفاً كساني كه در اين زمينه تجربه عملي دارند نظر بدهند

اولش رو درست نمیفهمم

وقتی بردی مخابرات مگه سریاله گوشیتو فعال نکرد واست ؟ دیگه خودت لازم نیست در شبکه رجیستر کنی

مگه الان وقتی شماره imei رو چک میکنی با رو جعبه یکی نیست ؟

به هر حال اگر هنوز یکی نیست و تو دست شماره سریاله 15 رقمی اصلی ( همونی که مخابرات داده ) رو داری کاره خودت نیست ببر بیرون نهایتا" 1000 یا 2000 تومن بده شماره سریاله اصلی رو واست وارد کنند

seus فقط برای آپدیته

2- فلش دستی منظورت اینه که با باکس این کارو واست باید انجام بدن درسته ؟

3- بله

فریمور دستگاهت مگه قدیمیه که می خوای فلش کنی ؟

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

ببینید دادن سریال به گوشی یه کار نرم افزاری هست، و چنانچه گوشی شما فلش بشه، همه چیزه به حالت اول باز میگرده و باز باید برید با سریال قلابی وارد شبکه بشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببینید دادن سریال به گوشی یه کار نرم افزاری هست، و چنانچه گوشی شما فلش بشه، همه چیزه به حالت اول باز میگرده و باز باید برید با سریال قلابی وارد شبکه بشید
    دوستان عزيز اجازه بدهيد من يكبار ديگر مشكلم را توضيح بدهم ظاهراً بار اول توضيحاتم كامل نبوده.

2 ماه پيش من يك گوشي w810 خريدم از اينهايي كه شماره سريال گوشي با شماره پشتش نميخونه. بعد در فرصتي كه مخابرات داده بود رفتم و شماره سريال گوشيم را دادم به مخابرات تا رجيسترش كنند. اونها هم شماره سريال را در شبكه وارد كردند ولي هنوز شماره داخل گوشي تغيير نكرده و فقط در شبكه وارد شده. سوال من اين هست كه اگر گوشي را با seus آپديتش كنم شماره IMEI داخل گوشي به شماره اصليش بر ميگرده ؟

از بعضي دوستان در اين كلوپ شنيدم كه ميگن گوشي چون بار اول دستي فلش شده. فلش ميپرونه آيا اين موضوع صحت داره؟

ضمناً اينكه چرا ميخوام گوشيم را آپديت كنم يكي اين است كه شماره سريال داخل گوشي به شماره اصليش برگرده و دوم هم ميخوام صداش بلند تر بشه

شماره فيرم وير گوشيم هم R4DB005 است آيا با آپديت كردنش صداش بيشتر ميشه؟

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خب اگه شماره رو به مخابرات دادی تا توی شبکه وارد کنن پس گوشیت رجیستر قانونی شده و وقتی آپدیت کنی برمیگرده به شماره سریال اصلی که توی شبکه هم فعاله و مشکلی نیست

آپدیت تاثیری روی صدا و کیفیت دوربین و ... نداره. بیشتر روی سرعت گوشی تاثیر میذاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بچه ها اگه من بخوام گوشيم رو رجيستر رسمي كنم بايد چي كار كنم؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •