سلام من مي خوام يه سيستم بخرم كه ويندوز ويستا 64 بيتي رو جواب بده. لطفا من را راهنمايي كنيد.
سلام من مي خوام يه سيستم بخرم كه ويندوز ويستا 64 بيتي رو جواب بده. لطفا من را راهنمايي كنيد.
دوست عزیز برای نصب ویندوز 64 بیتی باید سی پی یو که رو سیستم میزارین 64 بیتی رو ساپورت کنه
این ها 64 بیتی هستن
AMD:
Athlon 64
Athlon FX
Athlon 64 X2
Sempron (نه همشون)
Intel :
core2 duo و extreme
pentium D
اونایی که EM64T هستن
از حدود 50-60 تومن هست تا بالای یه ملیون
بستگی داره به بودجه.
خيلي ممنون از راهنمايي. فقط من نمي دونم چه مادر بوردي بخرم . ميشه چندتا مادر بورد معرفي كنيد. قيمتش حدود 90 تا 100 باشه.
مرسي
شما بگید که اینتل می خواهید بگیرید یا AMD , در ضمن بگید که کلا چقدر می خواهید واسه یک کیس خرج کنید تا بهتر راهنمایی کنیم![]()
من مي خوام AMD AM2 Athlon بخرم و مادر بورد هم Motherboard GA-M55SLI-S4 giga . لطفا نظرتون بگيد.
من به شما پیشنهاد می کنم به جای اینکه بیاید amd am2 athlon 64 برداری از intel pentium D 2.8 Gh با2 مگابایت کش استفاده
کنی که هم دو هسته ای هستش وهم 64bit وهم قیمتش درحدود 110 هزار تومان هستش. توی بمچ مارک ها
هم یه سر و گردن بالا تر از amd am2 athlon 64 3800 هستش که تازه قیمتش 120 هزار تومان به بالا هستش تازه
با 512kb کش. مادربورد هم واسه pentium D خیلی متنوع هستش که بچه ها کمکت میکنن.
سلام دوست عزیز...
من تقریبا با mahdi_moosavi موافقم فقط با این توصیفات:
1- Intel بهتر از AMD هست...
2- 64bits هنوز جا نیفتاده پس اگر مشکلی براش پیش بیاد براتون دردسر ساز می شه... پس 32 bit فعلا بهتره...
3- اگر پولتون می رسه من پیشنهاد می کنم Intel® Core™2 Duo Processors بگیرید چون محشرن... (تکنولوژی 2 هسته ای)
شخصی هم که این ها رو براتون می سازه باید بدونه که این ها با هر Motherboard یا RAM ی نمیان پس نگران اون بخش هاش هم نباشید...
شخصا یکی از این سیستم ها رو خریدم و ازش واقعا راضی هستم...![]()
در ضمن این 2 تا لینک می تونه شما رو کمک کنه:
Intel® Pentium® D Processor
Intel® Core™2 Duo Processorsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشین.![]()
هيچ كس به اين موضوع اشاره نكرد كه كارت گرافيكتون هم بايد vista ready باشه.
در این مورد هم تمام کارت های geforce 6 یعنی geforce 6200 به بالا از nvidia و تمام کارت های radeon x1300 به
بالا از ati تمام امکانات گرافیکی vista رو به طور کامل پشتیبانی می کنن.![]()
ببین عزیز
اینتل اصلا نخر چه دوهسته و تک هسته ای همشون داغ می کنند و دماشون بالاست. یه سرچ بکنین متوجه می شین. ای ام دی دوهسته 3600x2 یا 4000x2 اولی 122 دومی توی همین مایه ها. نهایت استفاده را خواهی برد . گرافیک 7600 xfx . مادربرد هم گیگا بردار. با یک گیگ رم برای ویستا
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)