سلام
به نظر شما کدوم یک از گوشی های زیر بهتره؟ چرا؟ و قیمت فعلیشون تو تهران
Nokia N70
Nokia N72
Nokia 3250
و این که قیمت N73 الان چقدره؟
( ببخشید که اگه قبلا در این مورد بحث شده ... من نتونستم پیدا کنم )
سلام
به نظر شما کدوم یک از گوشی های زیر بهتره؟ چرا؟ و قیمت فعلیشون تو تهران
Nokia N70
Nokia N72
Nokia 3250
و این که قیمت N73 الان چقدره؟
( ببخشید که اگه قبلا در این مورد بحث شده ... من نتونستم پیدا کنم )
3250 ایراد دارن بیشتر
بین N72 و 70 یکی رو انتخاب کن
نظر من اینه که یکم پولتو بیشتر کن وn73 بگیر که ضرر نمیکنی
سلام
اگه زياد آهنگ گوش ميدي 3250 در غير اينصورت N70 از همه بهتر.
N72 در مقايسه با N70 فقط طراحيه بهتري داره وگرنه مشكلات بيشتري نسبت به N70 داره.
به نظر من هیچ کدومش به درد نمی خوره !!
دوست من n70 رو که بی خیال واقعاً بدرد نخوره.در مورد 3250...من خودم 3250 دارم چندتا مشکل اساسی داره یکی اینکه عمر باطریش افتضاحه دوم اینکه کیفیت دوربینش جالب نیست.سوم اینکه سرعتش نسبت به بقیه مدل ها پایینه و یک مشکل نادر دیگه هم اینکه بعد از مدتی قسمت چرخونش هرز میشه(البته مال کم هنوز اینطوری نشده.)به همین دلایل من می خوام عوضش کنم و اگه خدا بخواد یه کا800 بخرم.به همین دلیل بهت پیشنهاد نمی کنم 3250 بخری.و در مورد ان 72 هم اطلاع ندارم.اما بقول دوستمون اگه یه خرده بیشتر پول بدی می تونی ان 73 بخری(البته اگر فقط نوکیا می خوای)اگه انتخابت رو گسترده تر کنی و گوشی های سونی اریکسون رو هم در نظر بگیری می تونی انتخاب مناسب تری داشته باشی.اگه محدوده بودجه ات رو بگی بیشتر می تونیم کمکت کنیم.
میشه بگی که ایراد 3250 چی هست.
در ضمن من هم می گم که N70 بگیری بهتره.
مشكلات 3250 رو كه كامل گفتن.در بين اين 3تا از همه بهتر N70 هست ولي اگه وضعيت مالي اجازه بده مطمئنا يه گوشي بالاتر بگيري بهتر.هر چقدر پول بدي همونقدرم آش مي خوري!![]()
سلام
ممنون از راهنماییتون
گفتید گوشی های سونی خوبن !! نظرتون در مورد w710 چیه؟ قیمت فعلیش چقدره و به نظتون نسبت به امکاناتش خوبه یا نه ؟
بین این 3 تا گوشی N70 رو پیشنهاد میکنم ...
اما w810 از سونی اریکسون هم تو همین رنج قیمته ولی از N70 بهتره ...
تو رنج قیمت 400-500 هم K800 سونی و N73 نوکیا گوشی های خوبی هستن...
شما بگو کدوم امکانات گوشی واست مهمتره ؟ برنامه ؟ صدا ؟ عکس ؟ یا... ؟ تا گوشی مناسبتر رو پیشنهاد کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)