سلام
می گن قبل از اینکه شارژ گوشی کامل تخلیه بشه اگه گوشی رو شارژ کنید در طول زمان به باطری آسیب می رسه و طول عمر باطری کم می شه می خوام بدونم این حرف چقدر صحت داره ؟!؟
سلام
می گن قبل از اینکه شارژ گوشی کامل تخلیه بشه اگه گوشی رو شارژ کنید در طول زمان به باطری آسیب می رسه و طول عمر باطری کم می شه می خوام بدونم این حرف چقدر صحت داره ؟!؟
من درست عكس اين حرف را شنيده بودم و قبول هم دارم
نبايد باطري را پشت سر هم شارژ كرد
سلام . .
دوست گرامی . . درسته . . باعث کم شدن عمر باتری میشه . .
فکر میکنم اگه گوشی رو وقتی که شارژش بطور کامل خالی شد . . شارژ کنی . . شارژش دیرتر خالی میشه . .
البته این تجربه ی خودم هستش . .
ممنون . .
موفق باشید . .
این حرف برای باتری های قدیمی تر صحت داره و باید تا خالی شدن از شارژ استفاده نکرد. منتها برای باتری های جدید مث باتریهایی که با usb شارژ میشن دیگه این مسئله نیست و شما هر زمان باتری رو شارژ کنین فرقی به حال باتری نمیکنه
دقیقا من هم همین رو در سایت های خارجی خوندم.
این قضیه مربوط به باتری های قدیمی میشدکه دارای حافظه بودن و در صورتی که اونها رو قبل از شارژ کامل از برق میکشیدید از قدرت شارژ باتری در دفعات بعدی به مرور کم میشد.الان باتری هایLi-Po یا لیتیوم اینطوری نیستن.
به نظر من تنها چیزی که اینجا زیاد مهم هست تجربه آدمها هست ، کاری به نوشته سایت ها نداشته باشید البته نمی گم بدون دلیل این حرف رو زدند
اما من هم رسیدم به اینکه باید بزاری شارژ گوشی کامل خالی بشه بعد شارژ کنی ! یا اینکه حداقل هفته ی یکبار اینکارو انجام بدی
اينكه ميگن گوشي بعد از خريد بايد 8 ساعت بذاري شارز بشه اين حرف درسته؟
موفق باشيد
دقیقا درسته.این کار ور برای تمام باتری های شارژی که برای اولین بار قراره که شارژ بشن توصیه میکنن.اينكه ميگن گوشي بعد از خريد بايد 8 ساعت بذاري شارز بشه اين حرف درسته؟
حتی باتری های شارژی قلمی یا باتری لب تاپ ها....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)