سلام
امروز یکی از اعضای خانواده بمن سیم کارتی که جدیدا گرفته بود , تحویل داد که ازش استفاده کنم ( سیم کارت دولتی ) اما مشکل اینه که من اصلا از این قضایای موبایل چیز خاصی نمیدونم.
چند تا سوال داشتم از خدمتتون. لطفا اگر براتون مقدوره , پاسخ دهید :
1- این سیم کارت , هنوز از بسته بندی اولیش خارج نشده. برای استفاده از آن , قرار دادنش در گوشی کفایت میکنه و خودش کار میکنه یا باید قبلش اقداماتی انجام بدهم تا فعال بشه ؟
2- جدا کردن سیم کارت از کارتی که روی آن است , احتیاج به رعایت نکته خاصی داره ؟ یک کارتی اندازه کارت تلفن هست که سیم کارت روی آن است. اصلا نمیدونم چه بلایی باید سرش بیارم !!
3- دو شماره Pin و Puk که همراه شناسنامه سیم کارت نوشته شده , به چه دردی میخوره ؟
4- این سیم کارت بنام من نیست. برای چه اقداماتی احتیاج به صاحب اصلی آن است و آیا من خودم می توانم فیش ماهیانه آنرا پرداخت کنم ؟
5- درباره رجیستر بودن گوشیها , صحبت فراوانی شده. من قصد دارم یک گوشی ارزان بخرم ( فعلا سونی اریکسون کا 310 آی در نظر دارم ) . توی پاساژ علا الدین , جایی میشناسین که رجیستر شده این گوشی را از اونجا بتوانم تهیه کنم ؟
6- برای اولین استفاده از گوشی , باید اونو شارژ کنم ؟
7- کلا چه اقدامات احتیاطی را باید رعایت کنم ؟
اگر سوالات من قبلا در تاپیکی پاسخ داده شده , شرمنده . فقط لینک اون تاپیک را برام بفرستید.
با تشکر