چرا تاپيكهاي منو پاك ميكنين :x
تا حالا چند تا از تاپيكهاي منو پاك كردين
براي چي؟؟؟
مافيا :موضوع شما ويرايش شد لطفا ادب رو رعايت كنيد و از توهين كردن به كاربران و مديران به شدت خودداري كنيد
چرا تاپيكهاي منو پاك ميكنين :x
تا حالا چند تا از تاپيكهاي منو پاك كردين
براي چي؟؟؟
مافيا :موضوع شما ويرايش شد لطفا ادب رو رعايت كنيد و از توهين كردن به كاربران و مديران به شدت خودداري كنيد
اولا سلام
دوما ادب رو رعایت کن این تاپیکت هم به زودی پاک میشه
سوما حتما تاپیکت یه موردی داشته که پاک کردن وگر نه یه مرحله قبل از پاک شدن اینه که قفلش می کنن
ببين اگر اشتباه نكنم تاپيكت در مورد پول در آوردن از اينترنت بود. و احتمالا وبلاگت رو هم در اون تبليغ كرده بودي ؟
حالا دو نكته :
1- از نظر مسولين سايت اين كار (تبليغ براي خود) ممنوع هست و خوب وقتي در اين سايت عضو شدي بايد قوانين رو هم قبول كرده باشي ؟ يا اگر هم نخونده موافقت كردي مشكل خودت هست، چون باید می خوندی. :arrow:
2- و اما یک نصیحت دوستانه از طرف من !
شما دوست عزیزی که تازه شروع کردی به کسب در آمد از طریق خوندن ایمیل ! مطمئن باش که حتی یک دلار هم گیرت نمیاد.
معمولا افرادی مثل شما بعد از خوندن یک وبلاگ در مورد پول در آوردن آن هم صدها دلار در ماه فیلتون یاد هندوستان میکنه و می خواهید یک شبه پولدار بشید ! غافل از اینکه همون فریب خورده ای که اون وبلاگ رو ساخته ( و شما هم عینا همون وبلاگ رو کپی کردید + تغییر در لینک ها عضویت) الان از کار خودش و وقتی که گذاشته پشیمون شده.
من هم به شما که مطمئنا هنوز اول راه هستی و پولی هم نگرفتی (و نخواهی گرفت!) توصیه می کنم از همین الان بی خیال بشی و وقت خودت رو بیش از این تلف نکنی.
باور کن حتی پول اینترنت خودت رو هم در نمیاری چه برسه به صد ها دلار ! (من دوستان زیادی دارم که قبلا این راه رو رفتن).
ضمنا اگر احساس میکنی کمی لحن نوشته ات بد بوده از دکمه ویرایش استفاده کن :arrow:
هنوز هم برای جلوگیری از خسارت بیشتر وقت داری. :idea:
سلامنوشته شده توسط poldarmisham
دوست عزيز هيچ تاپيكي پاك نميشه مگر اينكه در يك زمان و با يك عنوان ( تيتر ) ثبت بشن آنهم شرطش اينه كه پستي در اونا نباشه ؛ در اون صورت يكي از دو تاپيك مشابه حذف ميشه ؛ وگرنه لزومي نداره كه كسي بياد اينكارو بكنه ... بدو بيراه هم كه بدن ويرايش ميشه ؛ مربوط به موضوع نباشه بسته ميشه ؛ مربوط به انجمن ديگهاي باشه منتقل ميشه .
موفق باشين
با سلام منم قبول دارم که تاپیک های مساله دار بایس پاک بشن ولی اگه در این موارد یه پیام خصوصی هم به شخص زده شود که تاپیک شما به فلان علت ها پاک شده ، با این کار هم طرف علت پاک شدن رو می فهمه و دیگه رو خطا رو مرتکب نمی شه و هم فکر کنم ایطوری محترمانه تر و با شخصیت سایت هم بهتر باشه مرسی
اوج آسمان عزيز من حرفهاي شما رو تا حدي تصديق مي كنم اما فكر مي كنم كسي كه تاپيك نامربوطي باز مي كنه يا در پستش لحن بدي داره و تاپيك يا پستش حذف يا ويرايش بشه خودش مطمئناً دليلش رو متوجه خواهد شد. چون وقتي من با لحن بدي پست بدم پس بايد انتظار برخورد رو هم داشته باشم.نوشته شده توسط ooje_asman
ولي من اصلا در مورد درامد اينترنتي حرف نزدم
موضوع تاپيك من اين بود:
دعوت به همكاري از همه دوستان
اين كجاش بده
كجاش توهين به بچه هاست؟ :roll:
پس اشتباهي پاك شده. به دل نگير.ولي من اصلا در مورد درامد اينترنتي حرف نزدم
موضوع تاپيك من اين بود:
دعوت به همكاري از همه دوستان
اين كجاش بده
كجاش توهين به بچه هاست؟
دوست عزيز 2 تا سؤال:
1 - شما چرا اين تاپيك در اينجا و در انجمن كرك و سريال باز كرده ايد؟ من دارم فكر مي كنم چه ارتباطي بين اين دو هست؟!!! :shock: :shock:
2 - دعوت به همكاري از همه دوستان كه فرموده ايد، در چه موردي بوده؟ شايد موردي بوده كه خارج از قوانين انجمن بوده.
مهدي جان همون تاپيكي كه براي كرك كردن برنامه زير دعوت به همكاري كرده بود ايشون
البته نه 2.5.1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)