كارشناسان سوئدي در حال ايجاد فناوري پيشرفته و جديدي هستند كه ميتواند محتويات درون عكسهاي ديجيتالي را بررسي كرده و تصاوير مورد نظر كاربران را در اينترنت شناسايي و استخراج كند.
به گزارش خبرگزاري رويترز، هماكنون موتورهاي جستجو براي استخراج عكسهاي درخواست شده كاربران از اينترنت تنها قادرند به نام آن عكسها اكتفا كنند، اما اين درحالي است كه ممكن است نام فايل آن عكس هيچ ارتباطي با محتويات عكس نداشته باشد.
شركت سوئدي "پولار روز ايبي"( (Polar Rose ABهماكنون در حال طراحي نرمافزاري است كه ميتواند از طريق فناوري موسوم به تشخيص الگويي، چهره افراد را درون عكسها شناسايي كند و عكسهاي مورد نظر كاربران را كه افراد مشخصي در آنها حضور دارند، در اينترنت يافته و براي كاربران نمايش دهد.
كاربران قادر خواهند بود با استفاده از نرمافزار رايگان اين شركت، تصاوير موجود در هارد ديسك خود را با توجه به افراد مختلفي كه در تصاوير حضور دارند طبقهبندي كرده و به علاوه در اينترنت عكسهاي همين افراد، يا افرادي را كه شباهت زيادي بدانها دارند جستجو كنند.
نرمافزار "پولار روز ايبي" ابتدا تصاوير ديجيتالي را با استفاده از الگوريتمهاي مشخص بررسي كرده و اطلاعات مربوط به چهرههاي موجود در تصاوير را به صورت ديجيتالي به "اثرچهره"( (Faceprintتبديل ميكند كه اثر چهره براي هر فرد تقريبا مشابه اثر انگشت او منحصر به فرد است. اين نرمافزار سپس هاردديسك و يا اينترنت را براي شناسايي عكسهايي از افرادي با "اثرچهره" مشابه جستجو ميكند.
"ژان اريك سولم" مدير شركت "پولار روز" اعلام كرد اين نرمافزار حريم شخصي افراد را مورد توجه قرار ميدهد و براي يافتن تصاوير درخواستي كاربران از آلبومهاي خصوصي افراد كه در اينترنت موجود هستند، استفاده نميكند و تنها عكسهايي را كه براي استفاده عمومي در وب سايتها قرار داده شدهاند، بررسي ميكند. وي همچنين احتمال فروش اين نرمافزار به سازمانهاي امنيتي و پليسي را رد كرد.
شركت "پولار روز" در ماه مارس آينده نگارش آزمايشي و رايگان اين نرمافزار را عرضه خواهد كرد و احتمالا در نيمه دوم سال ميلادي آينده نگارش نهايي آن عرضه خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]