دوست عزیز ،بطور دقیق خواسته شما معلوم نیست...میفرمایید یه سیستم توپ ،بعد میگید این نوع رم گرونه...بعد اول پاور green رو در نظر دارید،که خیلی خوبه و تو تمام مدلهای ایرانی و بیشتر مدلهای خارجی بهتره و برتری داره ولی گرونه ،از اونطرف پاور AcBel رو اسم بردید ،که از مدل قبلی هم بهتره و هم گرونتره...بلاخره پول سیستم برای شما مهم هست یا نیست...در چه حدود قیمت سیستم میخواهید بخرید ...آخرین و بهترین توصیه ای که میتونم خدمتتون بگم:یک نکته و دو اصل!!! تا کلیه دیوایسهای اصلی ،پشتیبانی کامل از ویستا رو شامل نشدند و این قطعات به بازار ایران نیامده ،برای خرید دست نگهدارید...همیشه در درجه اول ،با هر میزان پولی که برای خرید سیستم در نظر دارید ،سعی کنید بهترین مادربرد رو بخرید ،هر چقدر هم که گرون باشه ،بعد از مادربرد ،مهمترین قطعه ،پاوراست ،بعد کارت گرافیک و غیره،خیلی از دوستان پاور رو اصلآ در نظر نمیگیرند!!!...موفق باشی
به نام خداوند جان و خرد و نيكي آفرين
درود به شما ***Spring*** گرامي
من آريا هستم
از اطلاعات و آگاهي شما بسيار لذت بردم.
من هم قصد خريد يك دستگاه خوب رو دارم. اهل بازي كردنم و دوست دارم بازي رو با نهايت گرافيكش بازي كنم، بدبختانه تا حالا نتونستم. مي خواستم با شما مشورت كنم و ازتون راهنمايي بخوام چون فهميدم كه سواد كافي رو در اين زمينه داريد.
من مي تونم تا 800 يا 900 هزار تومان روي دستگاه تازه ام هزينه كنم. چون 4 سالي هست كه دستگاهم رو عوض نكردم. دوست دارم بازي ها رو با نهايت گرافيك و بدون كند شدن سرعت دسگاهم بازي كنم. اين تنها دلخوشي من تو زندگي!!!!! من وقتي در بازي ها X بازي رو روشن مي كنم و مي خوام اون رو روي 2X يا 4X بگذارم بايد بشينم و .... حال اينكه برخب بازي ها تا 16X هم جا دارن. يافتي مشكل من رو؟
خدمتتون بگم كه دستگاه كنوني من از اين قراره:
MotherBoard: ASRock P4AL-800
CPU: Intel 2800 Full Cash
VGA: GForce 5200 FX, WinFast A340 128 MB 8X
(RAM: Apacer DDR 512 MB * 2 (1 GB
HDD: 60GB Maxtor
همون طور كه فرموديد كسي هم به Power اهميت نمي ده!!! البته مال من تازگي ها سوخته و يك ايراني وصل كردم كه 400 يا 300 وات قدرت داره؟!
اما با اينكه چنين دستگاهي دارم از كاركردن با اون لذت نمي برم!!! چندي پيش بازي Half Life 2 رو بازي مي كردم كه زياد از گرافيكش راضي نيودم. قدرت اون رو روي 768*1152 گذاشته بودم. بيشتر از اون سرعتم كند مي شد با اينكه يك گيك رم بستم رو دستگاهم. دوست گرامي من مي خوام پردازنده ام رو اين دفعه AMD 64X بردارم تا سرعتم بالا بره نظرتون چيه؟ شما مغازه داريي عزيز؟ ما پول ميديم كه دستگاه بهتر با سرعت و كارايي بيشتر بخيرم بعد به دليل نداشتن آگاهي و فرهنگ نداشتن فروشندگان يا... چنين نمي كنيم.
لطف كنيد شما يا راهنمايي كنيد ممنون گرامي!!!
اگر دوست داشتيد اينجا هم بريد:
خدانگهدار شما و همه
پنجشنبه، 30 آذر 1385