با سلام
بين اين سه تا كه گفتم يعني w810i و K750i و w700 كدومش از هر لحاظ بهتره؟؟؟بي زحمت قيمت نو و تقريبي دست دوم هم بگيد فقط زودتر چون ديگه شنبه من مي خوام بخرم
با تشكر
باي
k750i
w700
w810i
با سلام
بين اين سه تا كه گفتم يعني w810i و K750i و w700 كدومش از هر لحاظ بهتره؟؟؟بي زحمت قيمت نو و تقريبي دست دوم هم بگيد فقط زودتر چون ديگه شنبه من مي خوام بخرم
با تشكر
باي
بله درسته از همه نظر W810 بهترتره شک نکن
میشه بگید از چه جهاتی ؟!؟!؟!؟!!!!!!!
با این اختلاف قیمت بین K750 و W810 و با در نظر گرفتن این که K750 هک میشه و خیلی امکانات دیگه بهش اضافه میشه بازم W810 خوبــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم حرف دوستم رو قبول دارم!!با این اختلاف قیمت بین K750 و W810 و با در نظر گرفتن این که K750 هک میشه و خیلی امکانات دیگه بهش اضافه میشه بازم W810 خوبــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم k750 دارم و خیلی حال میکنم وقتی گوشیمو دست کاری میکنم حال کنم تبدیل می کنم به w800 منو عوض میکنم و ...
از لحاظ کارای w810 اما از این نظرها k750
سلام دوستان
ممنون از لطف همه تا حالا 5-4 به نفع k750i هست چون خودم 1 راي دادم به w810i دوستان بياييد نظر بديد همچنان منتظر نظرهاي خوبتون هستم خيلي حياتي هست
با تشكر
باي
و810 کیفیت ال سی دیش بهتره .بزرگتر هم هست
تفکیک صدای هدفونش بهتره
کیفیت صدای عالی هست
دنگ و فنگ خرید هدفون و ...نداره
در ضمن خودم ک750 دارم که دارم اینا رو میگم
سلام دوستان
هر كسي يه نظري داره مي ده به نظر من بهتر هر كسي هر كدوم از اين گوشي ها رو داره بياد بگه چه چيزش بده و چه چيزش خوبه شايد من به اون چيزش كاري نداشته باشم در ضمن لطفا دوستان بيشتري بيان شركت كنن خيلي حياتي هست
با تشكر
باي
دبليو 810 فقط ال سي دي شفاف داره ولي جوستيكش فاجعه است دبليو 700 هم دوربين نداره !
اما كا 750 واقعا گله ! شك نكن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)