تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: motorola l6 یا motorola c261

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

9 motorola l6 یا motorola c261

سلام
    میخواستم بدونم بین دو گوشی motorola l6 و motorola c261 کدوم رو انتخواب کنم بهتره
    مشکلات و مزیت های هر کدوم نصبت به اون یکی چی هستش ؟
    ممنون

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

هیچکی نمیدونه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم که L7 بخر. که مموری بخوره. تا 1 گیگ هم میگیره.

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چیزی که خیلی مهمه مموری خوردن هست که l7 داره نه l6???

فکر کنم اگه شما مقداری که می خوای هزینه کنی رو بگی بهتر باشه؟

شما با مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام
    اطلاعت رو بدست میارین در این باره!!!

به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مراجعه کن تا ببینی قیمت چنده و تو بازار هست یا نه!!!
    Last edited by GsM; 23-12-2006 at 01:37.

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی آواترت هم با حاله!!!

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

ال 7 الان 178 تومنه در حالی که ال 6 130 تومنه به نظر من به جای پول الکی پول بده یک وی 3 ای بخر البته من خودم ال6 دارم و راضیم

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

9

ال 7 الان 178 تومنه در حالی که ال 6 130 تومنه به نظر من به جای پول الکی پول بده یک وی 3 ای بخر البته من خودم ال6 دارم و راضیم
    سلام
    ممنون از کمکتون
    من یه l6 خریدم
    ولی سی دی درایورش همراهش نبود ، از سی دی درایور l7 استفاده کردم که البته فروشنده میگفت به احتمال زیاد درایورهای سری l با هم فرقی نداره ، ولی من باهاش یه کم مشکل داشتم و مثلا یه فایل صوتی Mp3 رو با بلوتوث میتونستم بگیرم ولی وقتی میخواستم از طریق برنامه داخل سی دی درایور که Motorola Phone Tools بود اون فایل رو به گوشی انتقال بدم میگفت فرمتش ناشناسه و ... و نمیشد انتقالش داد ، از برنامه Cell Phone Manager هم استفاده کردم ولی l6 رو ساپورت نمیکنه از چند تا دیگه برنامه هم استفاده کردم که هیچ کدوم l6 رو ساپورت نمیکردن ، یه بار هم به جای درایور گوشی درایور مودم موتو رولا رو نصب کردم و حالا هر چقدر هم که این درایور مودم رو آنیستال میکنم به محظ اینکه گوشی رو به وسیله کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل میکنم گوشی رو به عنوان مودم موتورولا میشناسه و میخواد درایور مودم موتورولا رو نصب کنه ، به هر حال با نصب مودم ،گوشی کار میکنه و به کامپیوتر وصل میشه ولی برنامه درست و حسابیی برای مدیریت گوشی ندارم و از هر چی استفاده میکنم یا گوشی l6 رو ساپورت نمیکنه و یا مثل برنامه Motorola Phone Tools پر از اشکاله و نمیشه باهاش کار کرد ( الان هم دیگه اصلا با این برنامه وصل نمیشه )
    شما که از گوشی l6 استفاده میکنید از چه برنامه ای برای وصل کردن اون به کامپیوتر استفاده میکنید ؟ اگر براتون ممکنه ، ممنون میشم لینک دانلود اون برنامه رو بهم بدید
    اگر براتون ممکنه لطفا درایور موتورولا l6 رو برای من آپلود کنید آخه هیچ جا نتونستم گیرش بیارم
    شما تا حالا از برنامه زیر استفاده کردید ( همون برنامه که عکسش در زیر هست ) ؟ این به چه درد میخوره ؟ من دادم رو گوشیم زبان فارسی نصب کردن ، حالا اگر گوشی رو با این برنامه آپدیت کنم زبان فارسیش و بازیها و یا فایلهای صورتی و عکس و ... روش پاک میشه ؟ آیا در هنگام استفاده از این برنامه برای آپدیت گوشی باید به اینترنت وصل باشم ؟

و یه سوال دیگه ، در هنگام آپدیت با این نرم افزار باید سیم کارت توی گوشی باشه یا نه ؟

Last edited by soooot; 25-12-2006 at 22:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •