تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل در نصب فایل های rar و jar در گوشی

Banned samanvilli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض مشکل در نصب فایل های rar و jar در گوشی

سلام من وقتی میخوام بازی یا نرم افزاری رو با این فرمت ها در گوشی 7610 نصب کنم پیام میده که نمیتونه فالی رو بخونیه چیکار کنم؟

Banned M O H S E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض

گوشی 7610 دارای سیستم عامل جاوا است و مشکلی با فایل های فوق ندارد احتمالا برنامه هایی که میخواهید نصب کنید با گوشی شما سازگار نیستند

آخر فروم باز mohammad_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام دوست عزیز فایل جار که به راهتی نصب میشه و فقط کافیست که این فایلو تویه گوشیت کپی کنی و بری به قسمت فایل مننجر و نصبش کنی ولی فایل رار رو باید تویه کامپیوتر خودت بازش کنی و بعد وایل اصلی داخل فایل رار هستش که میتونی او فایلو ک÷ی کنی داخل گوشی باز کردن فایل رار توسط وین رار انجام میگیره
    موفق باشی

Banned samanvilli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بسیار ممنون از پاسخ هاتون . میدونید یه فایل هایی هستند که با نرم افزار nokia pc stute به راحتی نصب میشن ولی این فایل هایی که با پسوند rar هستند رو وقتی کپی میکنم تو رم و میرم تو فایل منیجر میگه فایل رو نمیشناسه!!

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بسیار ممنون از پاسخ هاتون . میدونید یه فایل هایی هستند که با نرم افزار nokia pc stute به راحتی نصب میشن ولی این فایل هایی که با پسوند rar هستند رو وقتی کپی میکنم تو رم و میرم تو فایل منیجر میگه فایل رو نمیشناسه!!
    سلام . .

من مشکل شما رو فهمیدم . .

شما باید اول برنامه ی Winrar رو روی کامپیوترتون نصب کنید . . تا بتونید محتویات فایل رار رو ببینید . .
    بعد اون رو Extract کنید . . تا بتونید اون رو توی گوشی نصب کنید . .

گوشی فقط فایل های با فرمت jar و اگه سیمباین هم باشه . . sis رو میتونه بخونه و نصب کنه . .

مثلا یک بازی با فایل jar داخل یک فایل zip یا rar هستش . . که اون رو حتما باید Extract کنی . .

موفق باشی . .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

حميد جان درست ميگن فايل هاي rar فايل هاي فشرده هستند ( مثل zip) بنابر اين قبل از انتقال اونها به گوشيت بايد اول توي كامپيوترت اونا رو extract كني بعد فايل بدست اومده رو توي گوشيت منتقل و نصب كني البته بايد اينم بگم كه برنامه هاي winzipو winrar براي گوشي هاي سري سيمبين هم وجود داره كه اگه اين برنامه ها رو تو گوشيت نصب كني ميتوني اينجور فايل ها رو مستقيما تو گوشيت باز و اجرا كني كه خود منم از اين برنامه ها استفاده ميكنم. اگه خواستي برام پيغام بذار تا برنامش رو برات بفرستم ( البته به احتمال زياد مي توني تو همين سايت هم پيداشون كني)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •