با سلام بچه ها ميشه به آجيتون كمك كنيد يكي از اينارو انتخاب كنه؟و مقايسه شون باهم ديگه اگه زحمتي نيست.از 5500 اگه كسي داره توضيح بده لطفا![]()
با سلام بچه ها ميشه به آجيتون كمك كنيد يكي از اينارو انتخاب كنه؟و مقايسه شون باهم ديگه اگه زحمتي نيست.از 5500 اگه كسي داره توضيح بده لطفا![]()
برو به پایین لینک اطلاعات ومقایسه این سه گوشی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اينو ميدونم ولي ميخواستم از تجربيات عملي شماها استفاده كنم اگه بشه لطفا.اگه هر اطلاعاتي دارين بگين ممنون ميشم.از 5500 بگين اونايي كه دارن يا تجربه استفادهش رو دارن يه توضيح بدن لطفا
3250 گوشي بدي نيست.از ان 70 سبكتره و قدرت مالتي مدياي بهتري داره.ولي دوربينش اصلا" تعريف نداره.من 5500 رو تا حالا نديدم ولي ظاهر خوبي نداره .اگه كسي در مورد اين گوشي اطلاعات خاصي داره يا الان داره يه كمي ازش بگه.ما هم بدونيم
آقايون كسي 5500 تا حالا نخريده!!!!!!!!!!!!بابا يكي اطلاعات بده.راستي امشب رفتم پرسيدم گفتن460تومان!!!!!!!!!!هفته پيش390هم ميدادن!!!!؟؟؟؟؟؟راستي قيمت آبادانه كسي قيمت تهران نداره؟
مشخصات:
وزن:103 گرم
ابعاد:107*18*45 میلی متر . پوشش از نوع ضد خش و ضد زنگ
سیستم عامل :سیمبیان 9.1
وضوح ال سی دی:208*208 پیکسل با تعداد 262 کیلو کالر رنگ
دوربین :2 مگا پیکسل( بدون اتو فوکوس و فلاش) با قابلیت فیلم برداری با ابعاد 176*144 پیکسل کیفت Qcif
بلوتوث V.2 , اینفرارد. رادیو اف ام.
حافظه داخلی 8 مگ به همراه کارت 64 مگ قابلیت ارتقا تا 1 گیگابایت
سرعت انتقال اطلاعات: 384 کیلو بایت در ثانیه
باطری :860 میلی آمپر
قیمت امروز:390 تومان
مشخصات:
وزن:103 گرم
ابعاد:107*18*45 میلی متر . پوشش از نوع ضد خش و ضد زنگ
سیستم عامل :سیمبیان 9.1
وضوح ال سی دی:208*208 پیکسل با تعداد 262 کیلو کالر رنگ
دوربین :2 مگا پیکسل( بدون اتو فوکوس و فلاش) با قابلیت فیلم برداری با ابعاد 176*144 پیکسل کیفت Qcif
بلوتوث V.2 , اینفرارد. رادیو اف ام.
حافظه داخلی 8 مگ به همراه کارت 64 مگ قابلیت ارتقا تا 1 گیگابایت
سرعت انتقال اطلاعات: 384 کیلو بایت در ثانیه
باطری :860 میلی آمپر
قیمت امروز:390 تومان
ممنون
از مشخصاتی که گذاشتی
اما این گوشی زیاد طرفدار نداره
من تو دست کسی ندیدم
موبایل فروشی ها هم زیاد به آوردنش میل ندارن
اما از نظر من هم N70بگيري بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)