تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: درخواست مشاوره از عزیزان بخش فنی و سخت افزار برای خرید قطعات

پروفشنال william's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض درخواست مشاوره از عزیزان بخش فنی و سخت افزار برای خرید قطعات

سلام و خسته نباشید
    لطفا در خرید این قطعات تا سقف 700 هزارتومان کمی بالا پایین نظراتتون ارایه کنید. می خوام این سیستم در حد نسبتا عالی در کارهای گرافیکی- multimedia و بخصوص بازیهای نسل جدید جوابگو باشد.

1 - Mainboard
    2 - Cpu
    3 - Vga Card
    4 - Memory
    5 - HardDisk 300Gig
    6 - Case
    7 - Fan

در مورد کیس تعریف Thermal شنیدم البته برای ماههای پیش بود که می گفتند تنها ضعفی که داره Power 300 واتش است الان نمی دونم ایا در حال حاضر این کیسها از لحاظ عملی جواب خودشون پس دادند به خصوص از لحاظ cooling و کم صدایی. انتخاب مناسبی هستند یا بهتر از این هم موجود

دوم راجب به مادربردهایی است که SLI هستند. که همزمان 2 کارت باهم ساپورت می کنند.

سوم من در حال حاظر 340 گیگ هارد دارم که یه هارد 300 که بوسیله رابط Ide نصب میشه میخوام به سیستم جدید اضافه کنم که در کنار هارد 300 جدید که از نوع sata جوابگو باشه! نکته ای هست اینکه این 2 تا در کنارهم با 2 رابط متفاوت نباید مشکا ساز باشه! درسته!

اخرین نکته هم اینه که یک DVD Writer خوب دارم حالا موندم در کنارش یه DVD rom اضافه کنم یا یک چیز مشابه خودش

تا 100 هزارتومان اضافه هم اگه می بینید با مقداری اضافه میشه قطعه مناسبتری انتخاب کرد هم جا داره
    ممنون

آخر فروم باز zonealarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

شما اول بگین اینتل یا ای ام دی

با توجه به اینکه سیستم بالا می خواین ببندین :

سی پی یو :

AMD Athlon64 X2 یاIntel core2 Duo

در مورد اینکه TT بهترینه شک نکن پاورم هر پاوری بخوای می تونی انتخاب کنی.

در این مورد با آقا کیوان تماس بگیر که وارد کننده محصولات ترمال هستن.

مادر برد هم چیپ های 965Pو 975X برای اینتل و چیپهای NVIDIA Sli وRadeon 3200 crossfire دو کارت رو ساپورت می کنن بصورت SLi یا crossfire یا هر دو

بستن ساتا و پاتا در کنار هم هم هیچ مشکلی نداره

ولی نهایتا به نظرم می رسه اگه بخوای همه اینا رو با هم داشته با شی یه کم باید بیشتر مایه بذاری

البته بذار بچه ها بیان نظر بدن چون من احتمالا خیلی ایده آلیستی فکر می کنم و می خوام کامپیو ترت تو حد ابر رایانه باشه!

داره خودمونی میشه saeid_2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام خوبي .
    يه مشكلي هست اينه كه الان تقريبا اكثر مينبوردها يدونه كانكتور IDE دارن و شما حداكثر دو قطعه رو ميتوني بهش وصل كني يعني مثلا هاردت رو با DVD-RW ديگه نميتوني يه DVD-Rom كنارش بزاري مگه اينكه يه كارتا بگيري كه يكي دوتا كانكتور IDE به مينبورد اضافه ميكنن .

خوب سيستم پيشنهادي من اينه .
    CPU : Intel Core 2 E6300 قيمت حدود 180 تومن
    MainBoard : BioStar Tforce 965PT قيمت حدود 110 تومن
    Ram : 2x512Mb DDR667 Team Elite/Adata Vetesta DDR667 قيمت حدودا 110 تومن
    VGA : PixelView 7900GS قيمت حدود 235 تومن (كيوان خان قيمت HIS بده)
    Hard : Samsung/Western/Hitachi 250 Sata قيمت حدود 80 تومن
    Power : Acbel 350/400 w قيمت 48 تومن
    Case : Green قيمت حدود 30 تومن
    Last edited by saeid_2001; 16-12-2006 at 15:00.

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

شما اول بگین اینتل یا ای ام دی

با توجه به اینکه سیستم بالا می خواین ببندین :

سی پی یو :

AMD Athlon64 X2 یاIntel core2 Duo

در مورد اینکه TT بهترینه شک نکن پاورم هر پاوری بخوای می تونی انتخاب کنی.

در این مورد با آقا کیوان تماس بگیر که وارد کننده محصولات ترمال هستن.

مادر برد هم چیپ های 965Pو 975X برای اینتل و چیپهای NVIDIA Sli وRadeon 3200 crossfire دو کارت رو ساپورت می کنن بصورت SLi یا crossfire یا هر دو

بستن ساتا و پاتا در کنار هم هم هیچ مشکلی نداره

ولی نهایتا به نظرم می رسه اگه بخوای همه اینا رو با هم داشته با شی یه کم باید بیشتر مایه بذاری

البته بذار بچه ها بیان نظر بدن چون من احتمالا خیلی ایده آلیستی فکر می کنم و می خوام کامپیو ترت تو حد ابر رایانه باشه!

سلام و خسته نباشید!
    ممنون از توضیحات شما! من خودم نظرم روی اینتل. اگه در مورد اقا کیوان هم یه سرنخ بدید ممنون می شم در مورد قیمت هم من که دارم پول می دم حالا یه خورده بالاتر مسا له ای نیست اما دیگه خیلی نشه!

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

CPU : Intel Core 2 E6300 قيمت حدود 180 تومن
    سلام سعید جان ممنون وقت گذاشتید
    اما در مورد CPU: اگه یدونه P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.13GHz ٍ6400 جاش بگیریم بهتر نیست چون فکر می کنم 20-30 هزار تومان اختلاف داشته باشه

MainBoard : BioStar Tforce 965PT قيمت حدود 110 تومن
    حقیقتش سعید جان بدلم نشت این مادربرد رفتم تو سایت Feature Set دیدم SLI ساپورت نمی کنه بنظرم باز میشه گزینه بهتری انتخاب کرد

Ram : 2x512Mb DDR667 Team Elite/Adata Vetesta DDR667 قيمت حدودا 110 تومن
    میدونم از لحاظ کارایی بستن 2 تا رم موازی تاثیر بمراتب بهتری داره نسبت به یکدونه! پس نظر شما اینه که 2 تا 512 بهتر از یک عدد 1 یک گیگ!

VGA : PixelView 7900GS قيمت حدود 235 تومن (كيوان خان قيمت HIS بده)
    اختلاف قیمتش با GT در چح حدوده! شما نظرتون روی Pixelview

Case : Green قيمت حدود 30 تومن
    Silent storm جز کیسهای TMA حساب میشه درسته!

يه مشكلي هست اينه كه الان تقريبا اكثر مينبوردها يدونه كانكتور IDE دارن و شما حداكثر دو قطعه رو ميتوني بهش وصل كني يعني مثلا هاردت رو با DVD-RW ديگه نميتوني يه DVD-Rom كنارش بزاري مگه اينكه يه كارتا بگيري كه يكي دوتا كانكتور IDE به مينبورد اضافه ميكنن
    فکر کنم مجبور باشم یه کارت بگیرم یا با همون DVD writer سر کنم

باز منتظرم

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام و خسته نباشید!
    ممنون از توضیحات شما! من خودم نظرم روی اینتل. اگه در مورد اقا کیوان هم یه سرنخ بدید ممنون می شم در مورد قیمت هم من که دارم پول می دم حالا یه خورده بالاتر مسا له ای نیست اما دیگه خیلی نشه!
    خب به نظرم Intel Core2 Duo E6600 2.4GHz بهترین انتخاب باشه

آقا کیوان هم اسم کاربری شون kakihot هست.می تونین پیغام خصوصی بدین.

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

خب SLi برای Core2 Duo فکر کنم در حال حاضر فقط مادر برد های چیپ 975 باشن که هم Sli و هم crossfire ساپورت هستن.

اینهایی که من می شناسم :

ASUS P5W DH Deluxe

MSI 975X Platinum Power Up Edition

البته مادر برد های چیپ NVIDIA SLi ورژن اینتل هم هستن که اطلاعات کافی در باره اونا ندارم.
    Last edited by zonealarm; 16-12-2006 at 18:22.

داره خودمونی میشه saeid_2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خب SLi برای Core2 Duo فکر کنم در حال حاضر فقط مادر برد های چیپ 975 باشن که هم Sli و هم crossfire ساپورت هستن.

اینهایی که من می شناسم :

ASUS P5W DH Deluxe

MSI 975X Platinum Power Up Edition

البته مادر برد های چیپ NVIDIA SLi ورژن اینتل هم هستن که اطلاعات کافی در باره اونا ندارم.
    البته SLI فقط براي مينهاي با چيپ nForce SLI موجوده و مينهاي با چيپ 975x از ATI CrossFire پشتيباني ميكنن .

سلام سعید جان ممنون وقت گذاشتید
    اما در مورد CPU: اگه یدونه P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.13GHz ٍ6400 جاش بگیریم بهتر نیست چون فکر می کنم 20-30 هزار تومان اختلاف داشته باشه
    حقیقتش سعید جان بدلم نشت این مادربرد رفتم تو سایت Feature Set دیدم SLI ساپورت نمی کنه بنظرم باز میشه گزینه بهتری انتخاب کرد
    میدونم از لحاظ کارایی بستن 2 تا رم موازی تاثیر بمراتب بهتری داره نسبت به یکدونه! پس نظر شما اینه که 2 تا 512 بهتر از یک عدد 1 یک گیگ!
    اختلاف قیمتش با GT در چح حدوده! شما نظرتون روی Pixelview
    Silent storm جز کیسهای TMA حساب میشه درسته!
    فکر کنم مجبور باشم یه کارت بگیرم یا با همون DVD writer سر کنم
    باز منتظرم
    خوب سيستمي كه من گفتم با توجه به بودجتون بود دوست عزيز وگرنه E6400 خوب بهتره .
    در مورد مينبورد اين مين BioStar Tforce خيلي مين خوبيه و قيمتش هم واقعا مناسبه . ولي ميني كه SLI ساپورت باشه و از پردازندهاي Intel Conroe پشتيباني كنه فعلا موجود نيست مگه اينكه واستي تا مينهاي با چيپ nForce 680i SLI بيان كه البته قيمتاشون خيلي زياده و به بودجه شما نميخوره بازم در ضمن اگه از SLI استفاده ميكني مين SLI به كارت مياد در غير اين صورت مين SLI ميخواي چيكار .
    در مورد كارت گرافيك خوب PixelView كارتهاي خوبي ميزنه و قيمت اين كارت 7900GS ش هم خيلي مناسبه البته XFX اين كارت هم تو همين قيمتاست ولي من PixelView رو ترجيح ميدم ديگه هر برند ديگهاي بخواي بخري قيمتاشون زياد ميشه 7900GT هم قيمتاش بالاست فكرنكنم زير 280-290 تومن بشه پيدا كرد و به بودجه شما نميخوره البته دوست خوبمون كيوان خان به تازگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم وارد كردن كه متاسفانه من قيمت كارتاشون رو هنوز ندارم شايد بتوني X1950 Pro 512Mb/256Mb بگيري البته بايد ببني اين كارت رو چقدر قيمت گذاشتن اگه قيمتش به قيمت دلاريش نزديك باشه خوب اين كارت ارزش خريد زيادي داره و از 7900gs خيلي بهتره و عملكردش نزديك به 7900gt هست مخصوصا برند HIS اين كارت با اون كولينگ Iceq فوقالعادش ولي بايد ببنيم كيوان خان با چه قيمتي ميخوان اين كارت رو عرضه كنن اگه حدود 250 تومن بدن اين كارت رو خيلي خوبه .
    در مورد كيس هم خوب Silent Storm قيمتش حدود 56-57 تومنه كيس خوبيم هست مخصوصا با اون فني كه وسطش داره سيستم كولينگ خارجي خوبي ميتونه باشه .
    Last edited by saeid_2001; 16-12-2006 at 20:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    منم یه سوالی داشتم این کارتهای جدید 7900 یا همیت His ها از مانیتورهای crt پشتیبانی می کنند مثل lg flat چون من بقلشون چیزی نمی بینم
    ممنون می شم اگه جواب بدبد

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

البته SLI فقط براي مينهاي با چيپ nForce SLI موجوده و مينهاي با چيپ 975x از ATI CrossFire پشتيباني ميكنن .
    یه جایی خوندم 975 از هر دو اینا پشتیبانی می کنه

پیداش کردم می زارم

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •