با ســــــــــلام
یک سوال
می خواستم بدونم شما هم با آنتن دهی سونی اریکسون مشکل دارید یا نه گوشی های شما مثل نوکیا همه جا انتن می دهد ؟؟؟؟؟؟
اگه ممکن زود بهم جواب بدید
می خواهم بدونم مشکل از گوشی منه که همیشه در دسترس نیستم یا کلیه ؟؟؟
با ســــــــــلام
یک سوال
می خواستم بدونم شما هم با آنتن دهی سونی اریکسون مشکل دارید یا نه گوشی های شما مثل نوکیا همه جا انتن می دهد ؟؟؟؟؟؟
اگه ممکن زود بهم جواب بدید
می خواهم بدونم مشکل از گوشی منه که همیشه در دسترس نیستم یا کلیه ؟؟؟
به نظر من آنتن دهی سونی اریکسون خیلی بهتره ولی در کل نمیشه اینقدر اختلاف قائل شد چون بالاخره سیستم آنتن مخابرات از شرکت نوکیا هستش و طبیعی هستش نوکیا بهتر آنتن بده ولی در کل میشه گفت یکی هستش و شاید در بعضی جاها بشه گفت سونی اریکسون بهتر میده.
آنتندهیه گوشی ها فرق زیادی با هم ندارن شاید 5 درصد من که مشکلی ندارم
تجهیزات مخابراتی ایران اکثرا از شرکتهای آلکاتل ... زیمنس و نوکیاس ! ولی این هیچ ربطی به آنتن دهی برندهای مخطلف نداره ...
آنتن دهی اکثر گوشی ها تقریبا مث همه ... اگه فرقی هم کنه ... سونی و نوکیا از بقیه بهترن !
احتمالا مشکل از گوشیت باشه
شاید یکمی آنت دهی نوکیا بهتر باشه اما اونقدرا محسوس نیست. و این که میگن آنتن دهیش بهتره ماله جاهاییه که همه گوشیها سخت آنتن میدن. اونجاها با نوکیا میشه یخورده صحبت کرد که با بقیه نمیشه. اما داخل شهر،اونم اصفهان هیچ فرقی نمیکنن.
من که تا الان با k750 مشکلی به نام آنتن دهی نداشتم فقط یک نکته هست که وقتی گوشی رو جلوی کامپیوتر می ذاری زیاد جالب عمل نمی کنه و آنتن رو تا 50 درصد نشون می ده که مشکل همه گوشیها هستش
سوني اريكسون آنتن دهي خيلي خوبي داره حتي بهتر از نوكيا
منم سوني اريكسون دارم و تا به حال به مشكلي از نظر آنتن دهي بر نخوردم.و خوبه البته من ايران نيستم..
فكر كنم ايراد از همون مخابرات ايران باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)