تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: بهترین آنتی ویروس و فایروال برای شبکه

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض بهترین آنتی ویروس و فایروال برای شبکه

سلام به نظر شما بهترین آنتی ویروس شبکه چی هست (من نو خونه از kasper استفاده می کنم و به نظر من بهترین است اما اگر بخوام رو شبکه بزارم باید هر روز صبح همه کام÷یوتر ها رو آ÷دیت کنم و نمی شه با آ÷دیت شدن یکی بقیه هم آ÷دیت بشن) و همینطور هم بهترین فایروال شبکه چیه؟
    سیستم عامل : ویندوز سرور 2003

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

Firewall:outpost
    Antivirus:N0D32
    حرفي نيست پشت سر اين دوتا ....

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چه آنتی ویروس نودی؟ من باید بتونم همه رو از طریق سرور کنترل کنم و فقط یک باراز سرور آ÷دیت کنم . چون در غیر این صورت آ÷دیت تک تک اونا خیلی طولانی هست .
    در ضمن اوت ÷وست که همه شبکه رو از کار می ندازه . منظورتون چه اوت ÷وستی هست.

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

اگه بگردی نسخه شبکه آنتی ویروس کسپر رو هم پیدا میکنی

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

Kaspersky® Anti-Virus for Windows Servers رو باید بگیرم یا Kaspersky® Anti-Virus for Windows Workstations رو ؟ و در ضمن چی رو باید رو سرور و چی رو روی کلاینت بزارم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من هر دو رو دانلود کردم اما نمی دونم کدوم رو روی چی (کدوم کامپیوتر) نصب کنم . ضمنا من ادونس کیت رو هم دانلود کردم . این رو کجا بزارم(کجا نصب کنم) ؟ ضمنا لازم هست چیز دیگه ای رو دانلود کنم ؟ یا اینکه چیز اضافه ای دانلود کردم ؟ ( این ها رو دانلود کردم : Kaspersky® Anti-Virus for Windows Workstations و Kaspersky® Anti-Virus for Windows Servers و Kaspersky® Administration Kit )
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی برای فایروال هم کریو رو انتخاب کردم . اما نمی دونم باید از کجا دانلود کنم و همینطور هم نمی دونم باید کدوم رو دانلود کنم . و همینطور هم روی چی نصب کنم ؟ اگر ممکنه پست من تو تاپیک زیر رو ببینید . تو اون سوال ها و مسایل مربوط به کریو رو گفتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Hoom@n; 13-12-2006 at 13:57.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ما یه وی پی ان داریم (اینترنت رو به یه کارت شبکه زدیم و هاب رو به یکی دیگه یا به عبارتی نات کردیم با همون روترینگ و ریموت اکسس) من برای فایروال کریو رو انتخاب کردم . حالا من باید چی رو نصب کنم ؟ (تعداد زیادی کریو تو سایتش برای دانلود هست) کدوم کریو رو ؟ می شه فقط یکی رو روی سرور نصب کنم ؟ یا باید رو همه کامپیوتر ها نصب کنم ؟ اگه بشه یکی رو نصب کنم بهتره . ممنون می شم سریع جواب بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •