میخواستم بدونم میشه قبل از اینکه قبض بیاد پولش حساب کنم تا کسی نفهمه آخه خیلی کار کردم باهاش دارم میزنن
میخواستم بدونم میشه قبل از اینکه قبض بیاد پولش حساب کنم تا کسی نفهمه آخه خیلی کار کردم باهاش دارم میزنن
جالبه اگه بشه که خیلی خوبه آخه منم همین مشکل رو دارم چون پولش رو بابا میده اگه زیاد بیاد اکثر اوقات پرینت میگیره
یکی نیست کمک کنه
اگه این طوری باشه خیلی خوب میشه
باید چند روز قبل از اینکه قبضا بیاد برید اداره پست منطقتون اونجا قبضتونو بگیرید تا دیگه دم در خونه نیاد.........
ولی چون اونجا قبضا خیلی زیاده یه خورده مشکل داره .........معمولا کارمنداشون حال وحوصله ندارن قبضاتونو در بیارن ......
تنها راهش اینه که با کارمنده از در دوستی در بیای!!!
نه؟
یا اینکه روزی که داره میاد در حیلط وایسی تا دیگه زنگ نزنه همونجا قبض رو سریع و مستقیم ببری خدمات تلفن!!
کاملا تایید میشه ..........![]()
آ شیطون! چیکار کردی ؟ دوس دختر و ... هرکی خربزه میخوره ، نوش جونش!
من 2 ساعت بیشتر صحبت نکردم ولی روزی 40 تا اس ام اس به یه نفر که حتی اگه بین جوابش وقفه بیفته قهر میکنه اون وقت باید 15 تا اس ام اس دیگه هم بزنی تا آ شتی کنه .به خدا اشکم در اومده تا زه دوهفته است گرفتم فکر کنم 10 تومن شده .دیشب داشتم حساب میکردم تو جام گفتم یه کاری میکنی راحت بخواب وبی خیال شدم ولی از حقیقت نمیشه فرار کرد
اس ام اس چنده؟
آسوده منم که خرندارم-از قیمت جو خبر ندارم
چون من با هیچ نامحرمی دوست نمیشم بنابراین هیچ وقت هزینه موبایل من بیش از 100 هزار تومن نمیشه
محسن جان کار درست رو خودت میکنی و بس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)