با سلام خدمت دوستان عزیز
من اینو تو یه سایت دیدم و چون جالب بود گفتم بیام تو این سایت بذارم شایت اینجا هم طرفدار پیدا کنه.
من قصد دارم تو همین تاپیک یه لیگ واسه پرو 6 راه بندازم . نظم و کنترلش هم خودم به عهده میگیرم. یک سری
انجام بازی ها واعلام نتایج و آمار بازیها هم با خودم
1:هرکس آزاد تیم مورد علاقش رو انتخاب کنه (مثلا N تا بارسلونا ) به اینصورت که کنار اسم تیم نام کاربری شخص هم ذکر میشود.
2:بازی ها 10 دقیقه ای و با درجه ی Top Player انجام خواهد شد. com & Com
3:کارتهای زرد و قرمز محاسبه و هر 2 عدد کارت زرد محرومیت به دنبال خواهد داشت.
4:کاربران موظفند 2 ساعت قبل از بازی ارنج خود را در تاپیک قرار داده و منتظر اعلام نتیجه باشند. در صورت اعلام نکردن ارنج تیم با سیستم خودش وارد زمین خواهد شد.
5:بعد از هر دور کامل مسابقات (به اصطلاح یک هفته ) جدول لیگ و گلزنان در تاپیک نمایش داده خواهد شد.
6:بعد از هر بازی عکس از صفحه آمار بازی + گلها و صحنه های حساس رو توی سایت میزارم.
7:شما دوستان ارنجتونو(با توجه که پیغام خصوصی من فعال نیست) در صورتی که میخواین محرمانه بمونه از طریق ایمل و در غیر این صورت تو همین پست اعلام کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این یک پیشنهاد است و باید دید که ازش استقبال میشه یا خیر . کسانی که مایل هستند شرکت کنند تیم مورد علاقه ی خود را بیان کرده تا به یک حد نساب برسیم که بتونیم شرو کنیم لیگ رو بیشترین تعداد 20 و کمترین 8 تیم در نظر گرفته شده
اولی هم خودم
Chelsea
با توجه به سرعت اینترنت در ایران امکان انجام بازیها به صورت اونلاین نیست ولی تو این حالت شما دوستان میتونید
ببینید مربی خوبی هستید یا نه.
و یه جایزه هم برای قهرمان میزاریم دو دی وی دی شامل موارد زیر:
1)Uefa Champins League Patch For PES 6 مربوط به سایت GamingAccess
2)مجموعه والپیپر بازیکنان فوتبال
3)مجموعه به روزترین برنامه ها به صورت فول.
4)جدیدترین آلبوم های ایرانی و خارجی
و جایزه آقای گل:
بهترین های دیگو مارادونا
البته اگه من اول بشم که غیرممکنه جایزه به نفر دوم میرسه.
متشکرم