من وقتي مي خوام بك برنامه رو اينيستال كنم ويندوز خطا ميده
وپيغام ميده virtual memory كمه و براي اينيستال بايداونو افزايش داد
چه جوري ميتونم افزايشش بدم؟
من وقتي مي خوام بك برنامه رو اينيستال كنم ويندوز خطا ميده
وپيغام ميده virtual memory كمه و براي اينيستال بايداونو افزايش داد
چه جوري ميتونم افزايشش بدم؟
روی my computer کلیک راست و propertis رو انتخواب کن سپس از تب advanced و از قسمت performance گزینه setting رو انتخواب کن حالا در پنجره جدیدی که باز میشه به تب advanced برو و اون پایین نوشته virtual memory که یه change اونجا هست که با کلیک بر رویه اون میشه میزانی از هر درایو را به این کار اختصاص داد
خیلی سادس فقط به ترتیب به قسمت های گفته شده برو :
رو مای کامپیوتر کلیک راست و properties و advanced و اولین setting و advanced و change بعد برو اونجا خودت میفهمی که چیکار باید بکنی ! ( آقا من چون وقت نوشتن نداشتم اینجوری نوشتم )
سلام
پس به من هم جواب بديد
من ram 1024 دارم و virtual memory هم 1524
ولي يه برنامه اي هست كه وقتي اجراش مي كنم مي گه حداقل 3مگ مموري لازم داره
نمي دونم شايد خجالت ميكشه از همين 2548 مگ استفاده كنه؟!
شما ها! اگه مي تونيد يه راهي جلوي پاي ما بزاريد
ممنون...
سلام
من که تا حالا همچین ارروری ندیدم ولی شما یه عکس ازش بگیر بزار اینجا شاید کسی بدونه
نمی دونم !
ولی شما اگر حافظه مجازی رو طبق روش گفته شده بالا ببری مطمئن باش جواب می گیری .
من خودم که می خواستم با Kgb فشرده کنم رم کم می آوردم و فشرده نمی کرد ولی با افزایش حافظه مجازی کارم حل می شد !
آيا افزايش مجازي حافظه باعث كم شدن طول عمر هارد نمي شود؟
سلام
اين شكل اررور منه!
![]()
و همونطر كه گفتم سر جمع 2500مگ مموري دارم
البته فكر كنم مشكل از اين برنامه باشه ولي همين رو سيستم هاي ديگه هم اجرا شده و مشكلي نبوده!
ممنون...
سلام
سيد جون عكست نشون داده نميشه
فكر نميكنم اينكار به هارد آسيبي چنداني برسونه البته از لحاظ تئوري ميشه گفت اگه طول عمر هارد بسته به دفعات خواندن و نوشتن اطلاعات باشه ميتونه از اون كم كنه ولي اين تاثير اونقدر نيست كه ما ببينيم (مگه يه هارد رو چقدر ميخوايم نگهداري كنيم...فكر نميكنم خيلي زياد بيشتر از 6-7 سال) ولي تو سايت ماكروسافت اشاره اي به اين موضوع نشده بود
بله Maxxx جان
در ویندوز همیشه کمی حافظه مجازی به طور پیشفرض وجود داره ( یعنی لازمه دیگه )
اگر فکر میکنید که ضرر داره بعد از نصب هر ویندوز باید حافظه مجازی رو غیر فعال کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)