با سلام
دنبال يه برنامه هستم كه رو هر فايلي از موبايل كه خواستيم بشه رمز گذاشت...چه عكس.چه ويدئو.چه log .چه اس ام اس و ......((گوشي من نوكيا 6630 هست))
با تشكر![]()
با سلام
دنبال يه برنامه هستم كه رو هر فايلي از موبايل كه خواستيم بشه رمز گذاشت...چه عكس.چه ويدئو.چه log .چه اس ام اس و ......((گوشي من نوكيا 6630 هست))
با تشكر![]()
Last edited by bidastar; 01-12-2006 at 23:09.
1- اسم برنامه file protect هست اين برنامه مي تونه برنامه ها رو قفل كنه فرمت اون جاواست و در گوشي شما هم جواب مي ده
2- برنامه moby explorer هست كه با اين برنامه شما مي تونين عملياتي از قبيل قفل كردن . پنهان كردن . كپي كردن و ... را انجام دهيد
برنامه اول رو لينكشو ندارم اما شما مي تونين برنامه رو با جستجو كردن پيدا كنيد اما برنامه دوم (كه من خودم تاييدش مي كنم ) لينكش اينه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسوردش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول مرسي از نرم افزارنوشته شده توسط n_yaghmaei
اما اين نرم افزار براي قفل كردن اس ام اس هاست و اينو تو گوشيم دارم
smartcrypto هم يه برنامه خوبه با فرمت sis ........فكر كنم كارتو راه بندازه........البته لينكشو ندارم ولي با يه search كوچولو ميتوني پيداش كني...
Last edited by hamid_hitman47; 03-12-2006 at 00:27.
سلام . . .
دوست گرامي . . از برنامه ي Advance divice locker به همراه كيجان استفاده كن . . خيلي توپه . . روي هرجايي كه خواستي پسورد بزار . . در ضمن فكر ميكنم . . پسورد ابتدايي اون 4 تا صفر باشه . .
دريافت در پست زير . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي . .
+
درخواست برنامه مورد نظر شما فقط در این قسمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)