تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: کمک در خرید گوشی نوکیا6630 یا سونیاریکسون 750k

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض کمک در خرید گوشی نوکیا6630 یا سونیاریکسون 750k

خواهش میکنم منو راهنمای کنید دوستان من از بین گوشی نوکیا6630 یا سونیاریکسون 750k
    کدوم رو بخرم میگن 6630 برنامه و بازی میخوره ولی 750 نه برنامه نه بازی میشه بهش زد !!!!!!!!!!!!!!!
    و کدوم از این دو گوشی بهتر ساپورت میشه از نظر لوازم و قطعات و تعمیرشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا منو خوب راهنمای کنید من یه دوست تازه میون شما هستم و تعریفتون رو شنیدم
    به نظر شما دوستان کدوم بهتره

آخر فروم باز bidastar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    2,696

پيش فرض

عزيز دل
    گوشي هاي اريكسون بيشتر جنبه ي فانتزي دارن از تو چه پنهون برا دختر بچه ها خوبه (البته اگه خودت دختر بچه نيستي)تنها برتريش نسبت به 6630 اينه كه دوربين 2 داره الان كي به دوربين موبايل توجه ميكنه؟.اما 6630 اولا" مثل تراكتور برات كار مي كنه.ثانيا"تمام انتظاراتي كه از يه گوشي خوب داري رو براورده ميكنه من خودم 6630 دارم و فوق العاده راضيم...........> نتيجه:شك نكن كه 6630 بهتره
    ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

عزیز اخه میگن که 6630 زود ویروسی میشه چون سیستمش سیمبن هست از اون ور هم میگن 750 جاوا داره و برنامه و باهزی جاوا کم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

آخر فروم باز bidastar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    2,696

پيش فرض

ويروسي شدن گوشي دست خودته.مثلا"از هر كسي يا از هر سايتي برنامه .عكس.آهنگ و .... نگير(بهترين جا برا گرفتن اين چيزا p30worl هست)مي توني آنتي ويروس نصب كني.اصولا" الكي هيچ گوشي ويروس نميگيره.بازم به انتخاب خودت بستگي داره..

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeynal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    قــم

1 انتخاب گوشي؟

ـــــلام
    عرض شود حضور شما كه خريد گوشي در درجه اول به نوع سليقه شما بستگي داره كه چي توي ذهنت هست، يكي گوشي تاشو دوس داره يكي نه، يكي صفحه بزرگ يكي كوچيك رو ترجيح ميده يكي دوربين موبايل رو ترجيح ميده خوب باشه يكي اسپيكر و خلاصه بستگي به سليقه طرف داره
    بنظر من نميشه گفت كه چه گوشي اي خوبه چه گوشي اي بده، بد كه البته نميشه گفت چون هرگوشي اي قابليت خاص خودشو داره، من 6630 خريدم ولي بردم تعويض كردم و الان 750 دارم،نه اينكه 750بهتره يا مزيت خاصي نسبت به اون يكي داره ، نـه، حس كردم اين گوشي و مدلش برام بهتره و بهتر ميتونم باهاش رفع نياز كنم....
    در زير هم لينك دريافت دفترچه فارسي اين گوشي رو برات ميذارم كه اميدوارم بتونه توي انتخابت كمك كنه بازم عرض ميكنم اينكه لينك كا750 رو ميذارم برات باين معني نيست كه اين گوشي بهتره يا خوبتره فقط ميخوام در مورد انتخاب گوشي كمكي بهت كرده باشم، متاسفانه از 6630 چيزي غير از چنتا عكس معمولي ندارم والا تقديمت ميكردم.
    دوستانيكه 6630دارن هم ار گوشي انتخابيشون راضين مثل همين دوستمون كه لطف كردن و نظرشون رو قبل از من فرمودن، سوني اريكسون 750 دوربين 2مگاپيكسلي داره 6630نداره فوكوس اتوماتيكه 6630 نيست، گوشيه 6630 بمراتب خوش استيلتر از 750 هست، 6630 سيبين هست 750جاوا و هركدوم با اين سيستمهاي عاملي كه دارن برنامه خوريشون هم بهمون سيستم عامله بستگي داره.
    بنظر من روي اينكه ميگن دوربين فلان باشه يا سيستم صوتي گوشي چي باشه خيلي تمركز نكن، اگه ميخواي عكس بگيري و كيفيتش خوب باشه ميتوني يه دوربين عكاسي ديجيتالي بگيري اگه ميخواد فقط بحث صوتي رو داشته باشي با گوشيت ميتوني يه گوشي ارزون تر بخري و يه امپي تري پلير كه موسيقي گوش بدي، بنظر من بيشتر روي قابليتي كه يه گوشي موبايل داره تمركز كن و كارايي هاي اون رو از لحاظ برقراري ارتباط و مسيج و ديگر تواناييهاي يه گوشي بررسي كن
    در هر صورت اميدوارم گوشي اي روانتخاب كني كه ازش راضي باشي و هر روز خبرهاي خوبي باهاش دريافت كني !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زنده باشي وبرقرار

.
    Last edited by zeynal; 02-12-2006 at 01:02.

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام ممنون زينال جان مطالب خوبي رو توضح دادي . . .

من 6630 رو ترجيح ميدم . .چون هرچي بگي روش نصب ميشه و كار كردن با اون هم راحت تره . . برنامه هاش هم خيلي زياده . .

موفق باشي . .

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

6630 تقریبا یه گوشی بی نقصه
    اگه این مشکل پیام های تصویریش هم حل میشد دیگه هیچی کم نداشت
    بد میگم؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هنوز کسی بصورت کامل نگفته کدوم بهتره نوکیا6630 یا سونی اریکسون750k همه سلیقها شون رو میگن ببخشیدها علمی و مهندسی( کدوم خوب ساپورت میشه) دلیل بیارین دوستان
    30E

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط esi930
    هنوز کسی بصورت کامل نگفته کدوم بهتره نوکیا6630 یا سونی اریکسون750k همه سلیقها شون رو میگن ببخشیدها علمی و مهندسی( کدوم خوب ساپورت میشه) دلیل بیارین دوستان
    30E

از نظر ساپورت شدن که 6630 خیلی بهتره. هم برنامه هاش خیلی بیشتره و هم بچه ها بیشتر با هاش آشنان و میتونن در صورت مشکل کمکت کنن. اما در کل این انتخاب سلیقه ایه. یکی مثل من عاشق سیمبینه و میگه 6630 یکی هم اصلا با سیمبین حال نمیکنه و میگه k750. خود شما باید ببینی چی از گوشیت میخوای

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب هر دو گوشي هاي بي نقصي هستن .اين وسط 750 يه دوربين 2 مگ بيشتر داره.و 6630 كمي بي رخت تشريف داره .من خودم ميگم كا750 ولي بستگي به خودت داره كه كيفيت دوربين برات مهمه؟يا سمبين بودن برات مهمه .خوب كار كردن با يه گوشي سيمبين كمي سخته.ولي امكانات بهتري داره.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •