تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: چگونه از شر ویروس Troj/Delfshel-A یا Services.exe خلاص شم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض چگونه از شر ویروس Troj/Delfshel-A یا Services.exe خلاص شم؟

سلام من گرفتار ویروسی شدم كه با توجه به مشخصاتش اسمش هست Troj/Delfshel-A كه البته با اسامي ديگري مثل BKDR-SHELLSTA.G و یا Trojan.Win32.Delfyh هم شناخته ميشه. اين ويروس خودش رو در آدرس C:\Document and Setting\<user>\Local Setting\Temp\Services.exe كپي ميكنه و تقريبا بيشتر از دو سوم هارد ديسك رو به صورت hidden در مياره فايل هاي زيپ و jpeg رو هم پاك ميكنه. من با خيلي از آنتي ويروس ها هارد رو اسكن كردم من جمله نورتون , ترند ميكرو, ند 32, و حتي نرم افزار دستي Sophos, راه حل هايي كه واسه ي ويروسهايي مثل New Folder.exe هم ارائه شده بود رو هم تست كردم ولي بي نتيجه موند. هر چند كه آخرين راه حل رو ميشه Fdisk دونستش كه در اون صورت من كلي اطلاعات از دست ميدم.

اميدوارم از دوستان كسي بتونه راه حلي به من پيشنهاد بده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

از كاسپر اسكاي استفاده كن مشكلت حل ميشه kaspersky

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز من از اون و Hijackthis و چندتا آنتی ویروس دیگه هم استفاده کردم ولی مسئله اینه که هیچکدوم از اینها قادر به شناسائی این ویروس نیستند.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

محض اطلاع دوستان می نویسم که این ویروس با استفاده از آنتی ویروس آپدیت شده ی Sophos پاک شد رفت پی کارش فقط ظاهر رجیستری ویندوز آسیب دیده که با نصب مجدد احتمالا حل خواهد شد.

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Neoonline
    محض اطلاع دوستان می نویسم که این ویروس با استفاده از آنتی ویروس آپدیت شده ی Sophos پاک شد رفت پی کارش فقط ظاهر رجیستری ویندوز آسیب دیده که با نصب مجدد احتمالا حل خواهد شد.
    دوست عزیز این ویروس با Nod32 با Engineنسخه 2.70.16 که الان رویه هاست سایت هست به طور کامل نابود می شود البته به روز رسانی رو فراموش نکنید

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوست عزیز این ویروس با Nod32 با Engineنسخه 2.70.16 که الان رویه هاست سایت هست به طور کامل نابود می شود البته به روز رسانی رو فراموش نکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام خدمت اين دوست عزيز
    من هم شنيدم كه اين ويروس با sophos پاک میشه اما مشکل این جاست که قیمت این ویروس یاب خیلی بالاست .من نسخه free اون رو پیدا نکردم هر چند که فکر نمی کنم فری اون هم کاری ازش بر بیاد . لطفا اگه راهنمایی در این مورد می تونید بکنید بفرمایید .
    با تشکر صمیمانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •