سلام دوستان
بين اين 4 گوشي كدومش بهتره و لااقل تا 2 سال دلم رو نمي زنه؟؟؟هيچ مشكلي نداره و كلي حال مي ده كدومش خوبن؟؟؟
N70 و 3250 و W810i و W800
با تشكر
باي
N70
3250
w800
w810i
سلام دوستان
بين اين 4 گوشي كدومش بهتره و لااقل تا 2 سال دلم رو نمي زنه؟؟؟هيچ مشكلي نداره و كلي حال مي ده كدومش خوبن؟؟؟
N70 و 3250 و W810i و W800
با تشكر
باي
من كه مي گم w800 چون خيلي خيلي ازش راضي هستم
بنظر من فقط دبیلو 810 ، ولی اگه خواستی نوکیا بگیری همون ن70 خوبه ، ولی فکر کنم تا یه سال دیگه خیلی خیلی خز بشه ها
پس در نتیجه همون دبیلو 810
من که همشونو داشتم بعد یه ماه از همشون بریدم ولی 3250 رو فقط 72 ساعت نگه داشتم ، ان 70 عالیه ، سونی ارکسون بخاطر جاوا بودنش باب دل من نبود . الانم که یه ویندوز موبایل دارم خیلی چیز توپیه ولی میخوام عوضش کنم با یه ایکس 200 سامسونگ که خیلی کوچیکه و هیچ امکاناتی هم نداره.
یه نصیحت سعی کن مریضی منو نگیری یه گوشی معمولی بگیر و پولتو بی خودی حروم نکن اصلا بالای 100 تومان گوشی نگیر.
سلام دوستان
من ديگه دل رو مي زنم به دريا با اين اطلاعاتي كه از اين 4 گوشي به دست آوردم نتيجه گرفتم همون N70 بگيرم ديگه تمام آخه 2 تا دوربين داره اين يك دوم اينكه كيفيت دوربين هر 4 تا 2 مگ هست و اينكه اين N70 سيمبيان 8.1a هست در نتيجه برنامه قديمي هم مي گيره و قابليت وصل به اينترنت داره و 35 مگ داخلي و 64 مموري هست و ابعاد عكس نسبت به سوني اريكسون كمتر هست ولي نه زياد مال سوني اريكسون ها 1224*1632 ولي مال اين دو تا نوكيا 1200*1600 هست و اما از نظر اندازه N70 بزرگتر از همشون هست و فرمان صوتي هم داره كه W810i نداره و اما 3250 چرخشي هست و مكافات داره براي عكس گرفتن و فلش هم نداره و نكته ي مهم اينكه 3250 و N70 داراي سرعت پاييني هستن ولي صداي 3250 عالي هست ولي N70 جنرال هست يعني يه چيز معمولي از همه نظر من ديگه N70 دست دوم مي گيرم 240 تومان و نو هم 330 تومان هست
با تشكر
باي
به خوب نتيجه اي رسيدي چون واقعا ان 70 از بقيه بهتره ولي خيلي گرونتر از بقيست .
ديروز قيمت كردم .... 390 تومن .
سلام دوست عزيزنوشته شده توسط gorgnamaa
اشتباه شنيدي دقيقا 330 تومان هست و از همه گرونتره
با تشكر
باي
سلام دوستان
باز رفتم تو شك بين اين 4 تا گوشي تو نظر خواهي به مدت 1 هفته بگيد چه گوشي خوبه
با تشكر
باي
چرا الکی درباره ن 70 جو گیر میشینوشته شده توسط vast_vision_office
![]()
من یکی از دوستام ن 70 و یکی 3250 داره مال خودمم ک750 است حالا بزار برات یکم توضیح بدم :
1 - در دوربین ک750 من براحتی ن 70 را میخوابونه ، اگه شک داری بگو تا عکس برات آپلود کنم
2- در صدا که ن 70 را بیخیالش اما کیفیت 3250 دذر حالت پخش معمولی دیف دیفش بیشتره صداشون را هم چون خودم تست کردم واقعا بنظرم اگه ک 750 بلند تر نبود حداقل یک اندازه که بودند
دبیلو 800 خصیصه های ک 750 را داره با این تفاوت که مدل جدیدتره و خیلی بهتر محسوب میشه
دبیلو 810 صداش تقریبا یک شماره از 750 کمتره ولی کیفیت صداش فوق العاده هست
بنظرم گوشی سیمباین نگیری بهتره ، چون بنظر من موبایل باید موبایل باشه نه اینکه توش مثل کامپیوتر نرم افزار نصب کردتازه ویروس هم میگیره (یادمه دوستم که ن 70 داشت گوشیش ویروس گرفت بعد از اینکه کلی حالش گرفته شد تعمیرکار هم ازش 14 تومن گرفت ؛ پس واقعا نمی ارزه (البته بازم میگم بنظر من
)
سلامنوشته شده توسط Braveheart
من تا يك هفته ديگه مي خوام يك w810 میگیرم و از انتخابم مطمعنم . سیمبیان سرعت مبایلو پایین میاره و ویروس هم میگیره . تازه برای جاوا هم برنامه های خوبی ساخته می شه ولی خوب از سیمبیان ضعیف تره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)