تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بين اين 4 تا كدومش بهتر تر تر تر هست؟؟؟

راي دهنده
32. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • N70

6 18.75%
  • 3250

5 15.63%
  • w800

3 9.38%
  • w810i

18 56.25%
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: بين اين 4 گوشي كدومش بيشتر مي ارزه و بهتره؟؟؟

Banned vast_vision_office's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض بين اين 4 گوشي كدومش بيشتر مي ارزه و بهتره؟؟؟

سلام دوستان
    بين اين 4 گوشي كدومش بهتره و لااقل تا 2 سال دلم رو نمي زنه؟؟؟هيچ مشكلي نداره و كلي حال مي ده كدومش خوبن؟؟؟
    N70 و 3250 و W810i و W800

با تشكر
    باي

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من كه مي گم w800 چون خيلي خيلي ازش راضي هستم

Banned Braveheart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قرن 14 میلادی ، در میدان جنگ با استعمار انگلیس

پيش فرض

بنظر من فقط دبیلو 810 ، ولی اگه خواستی نوکیا بگیری همون ن70 خوبه ، ولی فکر کنم تا یه سال دیگه خیلی خیلی خز بشه ها
    پس در نتیجه همون دبیلو 810

اگه نباشه جاش خالی می مونه marmolak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من که همشونو داشتم بعد یه ماه از همشون بریدم ولی 3250 رو فقط 72 ساعت نگه داشتم ، ان 70 عالیه ، سونی ارکسون بخاطر جاوا بودنش باب دل من نبود . الانم که یه ویندوز موبایل دارم خیلی چیز توپیه ولی میخوام عوضش کنم با یه ایکس 200 سامسونگ که خیلی کوچیکه و هیچ امکاناتی هم نداره.
    یه نصیحت سعی کن مریضی منو نگیری یه گوشی معمولی بگیر و پولتو بی خودی حروم نکن اصلا بالای 100 تومان گوشی نگیر.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من ديگه دل رو مي زنم به دريا با اين اطلاعاتي كه از اين 4 گوشي به دست آوردم نتيجه گرفتم همون N70 بگيرم ديگه تمام آخه 2 تا دوربين داره اين يك دوم اينكه كيفيت دوربين هر 4 تا 2 مگ هست و اينكه اين N70 سيمبيان 8.1a هست در نتيجه برنامه قديمي هم مي گيره و قابليت وصل به اينترنت داره و 35 مگ داخلي و 64 مموري هست و ابعاد عكس نسبت به سوني اريكسون كمتر هست ولي نه زياد مال سوني اريكسون ها 1224*1632 ولي مال اين دو تا نوكيا 1200*1600 هست و اما از نظر اندازه N70 بزرگتر از همشون هست و فرمان صوتي هم داره كه W810i نداره و اما 3250 چرخشي هست و مكافات داره براي عكس گرفتن و فلش هم نداره و نكته ي مهم اينكه 3250 و N70 داراي سرعت پاييني هستن ولي صداي 3250 عالي هست ولي N70 جنرال هست يعني يه چيز معمولي از همه نظر من ديگه N70 دست دوم مي گيرم 240 تومان و نو هم 330 تومان هست

با تشكر
    باي

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

به خوب نتيجه اي رسيدي چون واقعا ان 70 از بقيه بهتره ولي خيلي گرونتر از بقيست .
    ديروز قيمت كردم .... 390 تومن .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط gorgnamaa
    به خوب نتيجه اي رسيدي چون واقعا ان 70 از بقيه بهتره ولي خيلي گرونتر از بقيست .
    ديروز قيمت كردم .... 390 تومن .
    سلام دوست عزيز
    اشتباه شنيدي دقيقا 330 تومان هست و از همه گرونتره

با تشكر
    باي

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان
    باز رفتم تو شك بين اين 4 تا گوشي تو نظر خواهي به مدت 1 هفته بگيد چه گوشي خوبه

با تشكر
    باي

Banned Braveheart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قرن 14 میلادی ، در میدان جنگ با استعمار انگلیس

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vast_vision_office
    سلام دوستان
    باز رفتم تو شك بين اين 4 تا گوشي تو نظر خواهي به مدت 1 هفته بگيد چه گوشي خوبه

با تشكر
    باي
    چرا الکی درباره ن 70 جو گیر میشی
    من یکی از دوستام ن 70 و یکی 3250 داره مال خودمم ک750 است حالا بزار برات یکم توضیح بدم :
    1 - در دوربین ک750 من براحتی ن 70 را میخوابونه ، اگه شک داری بگو تا عکس برات آپلود کنم
    2- در صدا که ن 70 را بیخیالش اما کیفیت 3250 دذر حالت پخش معمولی دیف دیفش بیشتره صداشون را هم چون خودم تست کردم واقعا بنظرم اگه ک 750 بلند تر نبود حداقل یک اندازه که بودند
    دبیلو 800 خصیصه های ک 750 را داره با این تفاوت که مدل جدیدتره و خیلی بهتر محسوب میشه
    دبیلو 810 صداش تقریبا یک شماره از 750 کمتره ولی کیفیت صداش فوق العاده هست
    بنظرم گوشی سیمباین نگیری بهتره ، چون بنظر من موبایل باید موبایل باشه نه اینکه توش مثل کامپیوتر نرم افزار نصب کرد تازه ویروس هم میگیره (یادمه دوستم که ن 70 داشت گوشیش ویروس گرفت بعد از اینکه کلی حالش گرفته شد تعمیرکار هم ازش 14 تومن گرفت ؛ پس واقعا نمی ارزه (البته بازم میگم بنظر من )

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Braveheart
    چرا الکی درباره ن 70 جو گیر میشی
    من یکی از دوستام ن 70 و یکی 3250 داره مال خودمم ک750 است حالا بزار برات یکم توضیح بدم :
    1 - در دوربین ک750 من براحتی ن 70 را میخوابونه ، اگه شک داری بگو تا عکس برات آپلود کنم
    2- در صدا که ن 70 را بیخیالش اما کیفیت 3250 دذر حالت پخش معمولی دیف دیفش بیشتره صداشون را هم چون خودم تست کردم واقعا بنظرم اگه ک 750 بلند تر نبود حداقل یک اندازه که بودند
    دبیلو 800 خصیصه های ک 750 را داره با این تفاوت که مدل جدیدتره و خیلی بهتر محسوب میشه
    دبیلو 810 صداش تقریبا یک شماره از 750 کمتره ولی کیفیت صداش فوق العاده هست
    بنظرم گوشی سیمباین نگیری بهتره ، چون بنظر من موبایل باید موبایل باشه نه اینکه توش مثل کامپیوتر نرم افزار نصب کرد تازه ویروس هم میگیره (یادمه دوستم که ن 70 داشت گوشیش ویروس گرفت بعد از اینکه کلی حالش گرفته شد تعمیرکار هم ازش 14 تومن گرفت ؛ پس واقعا نمی ارزه (البته بازم میگم بنظر من )
    سلام

من تا يك هفته ديگه مي خوام يك w810 میگیرم و از انتخابم مطمعنم . سیمبیان سرعت مبایلو پایین میاره و ویروس هم میگیره . تازه برای جاوا هم برنامه های خوبی ساخته می شه ولی خوب از سیمبیان ضعیف تره ...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •