سلام
ديشب خواستم بنويسم که مواظب باش خرابکاري نکني چون مطمئن بودم اشتباه ميکني ولي تنبلي کردم....به نظر ساده مياد ولي هميشه براي اولين بار اشتباه ميشه وقتي که گزينه SECURITY رو انتخواب ميکني در پنجره اي که يوزر ها قرار داره يعني GROUP OR USER NAMESگروه هايي قرار داره که همه اونا رو با يوزر اشتباه گرفته و محدود ميکنند مثلا ADMINISTRATORS يا USERS که اينها گروه هايي هستند که يوزر هاي ما جزو اونها هستن و با محدود کردنشون همه يوزر ها محدود ميشن حالا از اونجايي که من نميدونم شما چه تغييراتي دادين پيشنهاد ميکنم اون درايو محدودشده رو با پارتيشن مجيک به FAT32 تبديل و دوباره به NTFS برگردونيد اگر همخ خودت ميدوني که چه تيک هايي رو DENY کردي خوب به حالت قبل برگردون درست ميشه
اين مطلب رو براي يه جايي نوشته بودم که يک بخشش مربوط ميشه به کار شما:
2.قفل کردن يک درايو در يک يوزر:اين روش فقط در درايو هايي که ntfs هستند قابل اجرا ميباشد ..ابتدا براي فعال کردن
کردن اين امکان که به صورت پيشفرض غير فعال ميباشد در my computer
my computer >tools > folder option>viwe >Use Simple File Sharing
وقتي تيک جلوي اين گزينه را بر داشتيم گزينه securityبه propertis ما اضافه ميشه ...ا security را انتخواب ميکنيم و ليست گروه ها را در پنجره GROUP OR USER NAMES ميبينيم که نبايد آنها را تغيير داده و يا محدود کنيم زيرا ممکن است که يوزر هاي ديگري که در اين گروه ها ميباشند نيز محدود شوند براي اضافه کردن يوزر مورد نظرمان به ليست از add>advance>find now و يوزري رو که ميخواهيم در آن محدوديت ايجاد کنيم را انتخواب ميکنيم ....و حالا ميبينيم که به ليست يوزر هايمان در پنجره GROUP OR USER NAMESاضافه ميشود ...مرحله بعدي تيک هاي جلوي يوزر هاست که ميتوانيم باقرار دادن تيک deny اولين گزينه که full control هست درايو رو کاملا از دسترس اون يوزر خارج کنيم ويا چنانچه بخواهيم اون درايو رو قابل دسترسي قرار دهيم ولي محدود کنيم مانند گزينه read , write ,execute قا بليت هاي خواند و نوشتن و يا اجرا کردن در آن درايورا محدود کرد
منبع:خودم