آقا من با این پک ویندوزمو فارسی کردم حالا نمی دونم چطوری دوباره انگلیسیش کنم لطفا کمک کنید
ممنون
آقا من با این پک ویندوزمو فارسی کردم حالا نمی دونم چطوری دوباره انگلیسیش کنم لطفا کمک کنید
ممنون
Last edited by sina818; 30-11-2006 at 00:29.
سلام
این پک خیلی ایراد داره ، یکیش هم همین...![]()
تا اونجایی که یادمه ، هیچ راه برگشت به انگلیسی نداره ، باید دوباره ویندوز نصب کنید...
.
وااااااااای چقدر بد
ویندوزمو پاک کنم بعد نصب کنم یا همین طوری هم میشه؟
رو همین سیستم که دارید ، یکبار دیگه ویندوز رو ReInstall کنید.
درست میشه...لازم به پاک کردن ویندوز نیست.
موفق باشید
.
اونطوری که من میدونم تو اد ریمو پروگرام یه ایکن داره اونو پاک کن و سیستمتو دوباره راه اندازی کن مشکل حل میشه.
marmolak جان دستت درد نکنه درست شد
واقعا که فروم بهترین راه حل برای مشکل پراکندگی اطلاعات اینترنته
اصلا میتونید رو خود آیکن نصب این برنامه کلیک راست کنید و اونو آنیستال کنید !
تا اونجایی که من می دونم این پک هیچ ایرادی نداره اگر از خود مایکروسافت دانلود بکنید.ما اصولا عادت داریم یکنواخت زندگی کنیم و هیچ تغیری رو نمی خوایم بپذیریمنوشته شده توسط matrix1000
![]()
من که با این پک حیلی حال کردم![]()
نوشته شده توسط techno
سلام
در مورد یکنواختی که اطلاعی ندارم...ولی همه دوست داریم بهترین و موفق ترین ها رو استفاده کنیم...
درباره نرم افزار و خود پک هم ،منظورم ایراد نرم افزاری نیست ، بیشتر توی فارسی بودن اونه........
از مایکروسافت انتظار خیلی بیشتری داشتیم ... الآن یه سری شرکتها ( البته همه نه) تو ایران خیلی بهتر و دقیق تر
ویندوزهای فارسی درست کردند. تازه معمولآ چون این شرکتها کدهای اصلی برنامه ویندوز رو ندارند ، یا تو اون دست کاری میکنند
برای خود ویندوز مشکل درست میشه (البته نه همیشه و نه همه شرکتها) ، ولی از نظر زبان فارسی ، هم
قسمتهای خیلی بیشتری رو ترجمه کردند ، هم کلمات مناسب تر و بهتری
استفاده کردند. تازه یکی از این شرکتها حتی Help ویندوز رو فارسی کرده ، به گفته خودشون بیشتر از یک سال روی این پروژه کار کردند
چون نمیتونستند برایHelp فونت فارسی درست کنند (حالا یا نتونستند یا امکانش نبوده)، تمام قسمتها رو ترجمه کردند...
حالا مایکروسافت که خیلی از این محدودیتها رو نداشته ، از نظر برنامه نویس هم که واقعآ قدرتمندترین رو داره ، فقط میمونه ترجمه
یعنی اونجا مترجمی نبوده که کلمات بیشتر و بهتر استفاده کنند، تازه چرا پک کلی نداده...
منظورم از پک کلی اینکه ، الآن ویندوز فقط 23 یا 24 ( حدودآ همین تعداد هست ) زبان رو تو دنیا ساپورت کامل داره ،
از نظر اینکه شما مثلآ میتونید ویندوز رو به زبان فرانسوی نصب کنید ، و تمام قسمتهای اون حتی Help اون هم فرانسوی هست
البته نیامده این رو ترجمه کنه ، بلکه از اول خود کرنل ویندوز ، این قابلیت توش هست...فقط برای این تعداد زبان در دنیا
اونی که به همه زبانها قابلیت ساپورت داره (یونیکد هست ) مثل اینکه فارسی تایپ کنیم و بخونیم ، و با مطلب قبلی فرق داره...
حالا مایکروسافت پکی که داده ، Help که بجای خود ، خیلی قسمتهای دیگه رو هم که حتی شرکتهای معمولی تو ایران ساپورت و ترجمه کردند
ترجمه نکرده ، و بعضی وقتها از کلماتی استفاده کرده که معمول و رایج نیست...اصلآ همین قدر کافیه که بیشتر ، شاید نزدیک به تمام
کسانی که این پک رو نصب کردند ، فقط یکبار اون رو دیدند و بعد پاک کردند...
بهر حال سلیقه ای هم هست ، توقع این بود که این شرکت با اون همه امکانات خیلی قشنگتر و بهتر از اینا کار کنه.
موفق باشید
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)