سلام
فرق جاوا و سیمبین چیه؟کدوم بهتره؟روی سیمبین میشه هر برنامه ای رو نصب کردوهمچنین جاوا؟
آیا گوشی سونی اریکسون w810i خوبه و همه برنامه ها روش نصب میشه؟
اگه نمیشه چه گوشی تو حد این نوع خوبه؟
سلام
فرق جاوا و سیمبین چیه؟کدوم بهتره؟روی سیمبین میشه هر برنامه ای رو نصب کردوهمچنین جاوا؟
به نظر من سيمبين خوبتره
چون كيفيت برنامهاش يا هر چيزي بهتر خوبتر از جاوا است
يكي اين كه بيشتر رو برنامه هاي جاوا نميشه اطمينان كرد
من به شخصه تا حالا برنامه مفید و کار بردی برای سیمبین ندیدم به جز smart movie و بقیه چندان کاربردی نیستن.
قبلا مشکل نصب دیکشنری روی گوشی های جاوا بود که دیگه واسه اونه هم نوشته شده و به نظر من فرق چندانی ندارن.
یه نکته مثبت دیگه برای جاوا ویروسی نشدنش هست.
به نظر من که هم گوشی جاوا داشتم و هم سیمبیان مقایسه این دو مانند مقایسه میز می مونه با مرسدس بنز!!!
جاوا اصلا قابل مقایسه با سیمبیان نیست. بازیها و برنامه های سیمبیان 1000برابر بهتر از جاواست. مثلا بازی اسکای فورس جاوا در مقابل سیمبیان آن خنده داره!
خب معلومه كه سيمبين بهتره چون روزانه هزاران برنامه سيمبين طراحي ميشه
گوشي ذكر شده نيز فاقد اين سيستم عامل ارزشمند ميباشد
دوست عزیز اگه شما از گوشی این انتظار رو داری که فقط مکالمه کنی و بعد هم گوشی رو بذاری جیبت جاوا خیلی بهتر از سیمبینه ولی اگه میخوای دائم برنامه های جدید رو روی موبایلت نصب کنی و یا بازی های جدید سیمبین کمکت میکنه
به قول دوستمون جاوا و سیمبین مثل میز و بنز میمونه
قابل مقایسه نیستن
خوب معلومه كه سيمبين بهتره از هر لحاظ... تمام برنامه هاي كاربردي مثل منشي و ضبط مكالمات و...واسه سيمبينه ...از لحاظ بازي نيز سيمبين از هر لحاظ سرتره .............اصلا اين دو تا قابل مقايسه نيستن ..........
سلام . .سلام
دوستان سوال رو خوب بخونيد . . سوال دومي رو كسي پاسخ نداد . . !
گوشي هاي داراي سيستم عامل سيمباين سيستم جاوا هم روش هست . .
سيمباين پيشرفته تر از جاواست . . بخاطر اينكه ميشه برنامه هاي بهتري براي اون نوشت . . مثل سيستم عامل داس و ويندوز . .
نه روي جاوا ميشه هر برنامه اي نصب كرد و نه روي سيمباين . . اما برنامه هاي سيمباين بيشتره . .
گوشي سونی اریکسون w810i خوبه . . اما برنامه هاي سيمباين روش نصب نميشه . . فقط جاوا رو ساپورت ميكنه . . كه برنامه هاش هم زياد تعريفي نيست . .
اگه گوشي اي ميخواي كه برنامه هاي سيمباين روش نصب بشه در اين حد . . فكر ميكنم نوكيا N70 يا 6680 يا 6630 خوب باشه . .
موفق باشي . .
ولی من شنیده ام که سیمباین باگ های زیادی داره !
درصد ويروس گيري جاوا = 0
در صد ويروس گيري سيمبين = 90
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)