تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک در ساخت چند برنامه در V.b

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض کمک در ساخت چند برنامه در V.b

سلام
    من 5 برنامه با مشخصات زیر میخوام ، اگه کسی با برنامه V.b میتونه کار کنه و در مهارت لازم رو داره به من کمک کنه:
    {{ البته از خواهش دارم که اگه کسی میخواد کمکم کنه بدونه که من تا روز سه شنبه ساعت 11:30 بیشتر وقت ندارم ، اگه به هر کدوم از سوال ها که میتونید جواب بدید}}

1- 10 دانش اموز و 3 نمره از هر یک را از ورودی دریافت کنید ، سپس نام هر دانش اموز را همراه با معدل سه نمره او نمایش دهید . در پایان نام دانش اموزانی که بالا ترین و پایین ترین معدل را دارند ، اعلام کنید.

2- برنامه ای بنویسید که تعدادی عدد دریافت کند و در یک ماتریس 4*4 قرار دهد . سپس این ماتریس را روی فرم نشان دهد و با پیغامی اعلان کند که ایا عناصر قطر اصلی ماتریس با هم برابر هستند یا نه؟

3- برنامه ای بنویسید که تعدادی عدد دریافت کند و در یک ماتریس 4*4 قرار دهد . سپس عددی را گرفته و ان را در ماتریس جست و جو کنید و تعداد تکرار ان رو بگویید.

4- برنامه ای بنویسید که تعدادی عدد دریافت کند و در یک ماتریس 3*3 قرار دهد . سپس این ماتریس رو نشان داده و اعلام کند بالا مثلثی است یا پایین مثللثی.

5- برنامه ای بنویسید که نام و نمره ریاضی 8 نفر را گرفته و اعلام کند رتبه دوم کیست.

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بابا از این همه برنامه نویس تو سایت کسی نمیتونه به چهار پنج تا سوال جواب بده؟

آخر فروم باز تکنیک برتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز برو خا رو شکر کن که تاپیک و قفل نکردن.
    چون سوالت برای مدرسه است مگنه....؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •