سلام خدمت همه شما.
راستش من يه چند مدتي هست كه هنگام كار با كامپيوتر يكدفعه با صفحه آبي رنگي مواجه ميشم.
به يكي از دوستان در همين انجمنها گفتم و ايشون برنامه HD Tune رو معرفي كرد. من نصب كردم و شروع به اسكن هاردم كردم و همه چي سالم و اوكي بود و حتي اون دوست گفت بهتره ويندوزم رو عوض كنم. اين كار رو هم كردم.
ولي متسافانه بعد از 2 روز نصب ويندوز جديد ايكس پي سرويس پك 2 مديا سنتر - مجددا با اين صفحه آبي مواجه شدم. من نميدونم ولي از موقعي كه يك دي وي دي رام تياك رو تهيه كردم و نصب كردم يك چيزي حدود 2 هفته بعدش اين اتفاقات رخ داد.(باز هم ميگم نميدونم شايد به اين ربط داشته باشه چون در متن صفحه ابي اسم از اين برده كه ممكنه اي نصفحه دليلش نصب قطعه سخت افزاري جديد باشه!)
من براي اينكه شما پيغام رو ببينيد يعني صفحه ابي رو چند عكس از موبايل گرفتم و براتون اينجا ميگذارم.
البته يك چيز ديگر. در متن پيغام آبي آخرش از يك فايل به نام nv4_disp.dll برده كه من ميدونم اين چي هست. هر وقت كه من ويندوزم رو عوض ميكنم آخرين درايور بروز رسان كارت گرافيك رو هم نصب ميكنم. فقط اين رو بگم كه ميدونم اين فايل مربوط هست به اون. ولي خب قبلا هم من بعد از نصب ويندوز اين درايور رو نصب ميكردم چرا تازگي اينطور شده؟
لطفا كسايي كه چيزي ميدوننن ازشون خواهش ميكنم كمك كنن. موضوع ميترسم جدي باشه و هارد يه چيزيش باشه.
ممنون پيشاپيش.
عكسها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]