سلام...
ميخوام گوشیم رو عوض کنم نمی دونم 3250 بهتره یا W810i . از لحاظ کیفیت صدا و تصویر و قدرت سخت افزاری (cpu و...) کدوم بهتره ؟؟؟ اگه ميدونيد لطفا راهنمايي کنيد . ( در ضمن گوشی من K750i است )
سلام...
ميخوام گوشیم رو عوض کنم نمی دونم 3250 بهتره یا W810i . از لحاظ کیفیت صدا و تصویر و قدرت سخت افزاری (cpu و...) کدوم بهتره ؟؟؟ اگه ميدونيد لطفا راهنمايي کنيد . ( در ضمن گوشی من K750i است )
3250 به نظر من بهتره وليW810 i هم يك واكمن تمام عياره انتخاب بين اين دو سخته؟؟؟؟؟؟؟
دوربين 810 خيلي بهتر از32050 است
كيفيت صداش هم خيلي خوبه
810 شك نكن
دوربين توپ
صدا محشر
ال سي دي ميتركونه
ظاهر
همچيش از 3250 بهتره بغر از صداي اسپيكرش كه واقعا" كيفيت معركه اي داره ولي حجم صداش كمه![]()
خلاصه اگه 810 بگيري پشيمون نميشي..
شك نكن كه 3250 خيلي بهتره .
هم صداش بهتره و هم سيمبين داره .
جناب متين اگه ميخواي گوشي بگيري برو خودت دنبالش تحقيق كن چون اكثرا از گوشي كه دارن تعريف ميكنن ميگن خوبه من خودم 3250 دارم ميگم خوبه يكي ديگه سوني اريكسون داره ميگه خوبه....
آقای x-boy مثلا من هم دارم اینجا تحقیق میکنم . من این سوال رو اینجا برای این مطرح کردم که اگر کسی اطلاعات فنی در مورد این
دو گوشی داره لطف کنه و من رو راهنمایی کنه نه اینکه از گوشی های خودشون تعريف کنن....
در کل به خاطر وقتی که برای این حقير گذاشتید از همه تشکر ميکنم .
3250 بنظرم خیلی جالب نیست ؛ من که داشتم ک 750 خودم را با 3250 پسرداییم تست میکردم ؛ دیدم صدای هر دو تقریبا یک اندازه است ، عکسهای ک750 خیلی بهتره ، فیلم برداری هیچ کدوم مالی نمیره ، و اگه سیمباین برات مهمه 3250 اینو داره
حالا در کل بنظر من بین ک 750 و 3250 ک 750 بگی نگی سره ، اونوقت چه برسه به دبیلو 810 که واقعا خیلی سرتر از 3250 است
اگه سیستم عامل و صدای اسپیکر بلند برات مهمه 3250 بهتره
ولی اگه صدا باکیفیت فوق العاده(اسپیکر و ایرفون) و کیفیت بالای ال سی دی و دوربین خوب مهمه w810 بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)